maanantai 12. marraskuuta 2012

Rillikaupoilla

Kävin tänään optikolla ja hämmästelen tässä näkötutkimuksen tuloksia. Miten voi olla, että plusnäkö on parantunut hiukan aika lyhyessä ajassa? Luulin, että lukulasien omistajalla suunta on vain vahvempiin ja vahvempiin.

Iankaikkisen vanhat prillittimet, joiden sinisistä, metallisista ja salmiakinmuotoisista kehyksistä olen pitänyt kovin.
Olen tässä nyt muutaman viikon käyttänyt ylläolevassa kuvassa olevia laseja, joissa on Kookaïn ihanat siniset metallikehykset. Tykkään kovin tuosta salmiakinmuodosta, josta ei tosin tuossa kuvakulmassa saa mitään kunnollista käsitystä. Jokatapauksessa olen muutamat tämän jälkeen ostetut rillit saanut joko hajalle tai kadotettua, joten siitäkin plussaa, että näistä laseista ei ole edes sanka irronnut vielä koskaan.

Pidän ne yleensä matkalaukussa varalaseina, ne kun mahtuvat todella pieneen siniseen ja nahkaiseen rasiaan.

Kadonneissa lukulaseissa oli tummanpunaruskeat Sandin kehykset, ja vaikka väri minun naamaani ja muutenkin voimakkaisiin väreihin sopikin, päädyin Versacen violettisiin kehyksiin tällä kertaa. Eikä matkavakuutuksen 120 euroa niitä riitä korvaamaan, mutta aion laittaa laskun kuitenkin sinne. Minun naamaani eivät kaikenmalliset kehykset sovi, ja niistä halpiskehyksistä, mitä nyt näkyy optikoilla olevan, jää melkein järjestään iso rako poskipään ja kehyksen reunan väliin. Sellaisia rillejä pitää päässä koko ajan olla siirtämässä oikeaan paikkaan, tai sitten pitää kallistella päänuppiä (josta sitten seuraa kipeä niska pidemmän päälle). Näissä uusissa laseissa ei myöskään ole ns. nenätalloja, joten selviää vähemmällä hiustenselvittelyllä jos niitä sattuisi pitämään pään päälllä (tiedän, just näinhän ne edellisetkin rillit katosivat...).

No, saan nuo varmaan todennäköisimmin rikki ja voin sitten tilata uudet vaikka www.goggles4u.com 'sta. Olen yhdet sieltä tilannut parillakympillä, ja olivat oikein hyvät kunnes kadotin ne (jälleen kerran) Lontoossa.

Jaahas. Iltateen aika. Sen kanssa vähemmän terveellistä purtavaa.

Purtavaa teen kanssa.
TV:stä tulisi Bond-leffakin, mutta valitettavasti se on sen ajan elokuva, jolloin filmien leading ladyt (ja naishahmot yleensäkin) olivat pääasiassa ihan kanoja. Tosin sitten myöhemmin näissä elokuvissa miehet muuttuvat naisten seksillä huijaamiksi hölmöiksi, joten se on ihan yhtä rasittavaa katsottavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!