perjantai 14. elokuuta 2015

Isvara Organics


Isvara Organics on tuotesarja, josta en toden totta ollut kuullutkaan, ennen kuin se tulla putkahti iHerbin valikoimiin. Tilasin kokeeksi kuorivan ja ihoa kirkastavan naamion, sillä sen ainesosalista vaikutti hyvältä ja toisekseen se on pulverimaisessa muodossa ja sekoitetaan veteen, tuoreeseen orgaaniseen hedelmä- tai kasvismehuun tai orgaaniseen hapankermaan tai jogurttiin.

Pulveri sisältää ihoa kuorivaa ja kirkastavaa salisyylihappoa (2,7%), ranskalaista, ihoa kirkastavaa vihreää savea, kuivattua vuohenmaitokermaa, pajun kuoriosaa, eteerisiä öljyjä (luomupatsulia, villiä rooman kamomillaa ja ruusua).

Olen sekoittanut naamiopulveria veteen, ja nyt muutaman käyttökerran jälkeen iho tuntuu paremmalta (eikä minkäänlaisia näppyjä ole ilmaantunut!). Tuntuu olevan aika potenttia tavaraa, mutta tuoksu on aikalailla omituinen. Tietynlaista vuohen tuoksua eivät eteeriset öljytkään estä. Tosin naamiota pidetään kasvoilla vain 5-10 minuuttia. Lyhyesti sanottuna: tykkään! Tuoksusta huolimatta. Samaten iHerbin asiakkaat näkyvät pitäneen siitä, arvioista päätellen.

Valmistavan yrityksen tarinan voi lukea täältä (englanniksi). Tuotteet ovat eläinkokeilla testaamattomia ja pakkaukset kierrätettävissä, mikä on tietty myös plussaa.

Sarjassa on paljon muutakin kivaa, ja koska hintakaan ei päätä pyörrytä, aion testata vielä jotakin muutakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!