maanantai 24. elokuuta 2015

Ohhoh, mitä vaniljaa!

Minä en ollut ennen edes suostunut tuoksuttelemaan paljon ainostettuja Bruno Bananin tuoksuja, joita pidin jälleen vain yhtenä halpismerkeistä, joita mahtuu kolmetoista tusinaan. Vaan ei, olin positiivisesti yllättynyt!



No kun -70% alennuksella sai...en tosin ostanut itselleni, vaikka mieli tekikin. Hiukan kuitenkin sitä tuoksuttelin.

Dangerous Woman on vuonna 2013 ilmestynyt tuoksu, joka on pullollaan makeutta. Vaniljaa, itämaisia vaikutteita, kookosmaitoa, heliotrooppia, mustaherukkaa, kukkaisuutta ja vielä varoituksen sana  - tämä on aika makea tuoksu.

Mutta mikä ihme on Bruno Banani? Piti oikein ottaa selvää... BB on saksalainen alusvaatevalmistaja/muotitalo, joka vuonna 2009 lanseerasi ekologisesta materiaalista valmistetun vaatesarjansa.

Bruno Banani on myös tongalainen kelkkailija, joka markkinointikikkana muutti nimensä (aikaisemmin hänen nimensä oli Fuahea Semi). Bruno Banani arvatenkin sponsoroi häntä ja hän harjoittelee Saksassa, ja oli maansa ensimmäinen talviolympialaisiin osallistunut urheilija Sotshin talviolympialaisissa vuonna 2014 sijoituen 32:nneksi. Tyynenmeren kelkkailumestaruuskisoissa (!!!!!) vuonna 2011 hän sijoittui pronssille.

1 kommentti:

  1. Hyvä löytö! Cittarista olen ostanut juuri joulun jälkeisestä alesta Brunoa ja sitä perustuoksua jonka mukaa on tullut suihkugeeli. Suihkugeelillä on tullut maailman ihanin kylpyhetki, tykkään tuoksusta. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!