lauantai 15. elokuuta 2015

Merkillinen tuote

Taisin jo mainitakin tuossa aiemmassa Livbox-postauksessani, etten oikein ymmärrä tämän BB-voiteen tarkoitusta. Livboxin esittelykortissa tämän Wellan EIMI-sarjan Perfect Me -hiusvoiteen sanottiin antavan kevyen pidon ja kuumuussuojan lisäksi myös UV-suojan, mutta samaa tietoa ei löytynyt pullon kyljestä!


Kokeilin voidetta tänöään hiuksiin pesun jälkeen. Eivät hiukseni mitenkään sen kiiltävimmäksi tulleet, kuin mitä ne muutenkin ovat, eikä pidosta voi kovin edes puhua. Eikä se niitä suortuvia edes pehmentänyt.

Ei siis tehnyt minuun mitään sen kummallisempaa vaikutusta, ihan ilmankin pärjää hyvin, joten miksi laittaa rahojaan johonkin sellaiseen, millä ei näytä olevan mitään tehoa?

Onko joku muu kokeillut ja ihmetellyt samaa?

4 kommenttia:

  1. En ole tätä kokeillut, mutta silti vähän mietin että mikä tämän tuotteen pointti on. Jotenkin tästä sai tosi epäselvän kuvan, että onko tämä hoitotuote vai muotoilutuote. Taitaa jäädä testaamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin, en ymmärrä. Olen esitellyt monta muuta kätevämpää tuotetta, siksi olen pettynyt.

      EIMI on myös "kaimani" (Amy).

      Poista
  2. Kokeilin ja mietin aivan samaa. Tuntuu kuin tuotetta yritettäisiin kaupata sillä, että BB ja CC - voiteet ovat olleet menestyneitä. En ihmettelisi, jos pian tulisi CC -hiustuote.
    Sama kun monia tuotteita esim. voiteita myydään tuoksunsa vuoksi ilman, että tuote on kummoinen tai mitenkään toimiva.
    On hyvä havaita mainonnan vaikutus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, jotenkin hämmentävää! Livboxin porukka muuten kertoi, että Wellalta saadun tiedon mukaan tuossa voiteeessa onkin UV-suoja. Kas kun sitä ei ole pullossa mainittu ollenkaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!