lauantai 29. elokuuta 2015

Uusi tilausboxi - Starlooks Lookbook

Taannoin kerroin postauksessani hiukan tuntemattomammista beauty boxeista, joita voi tilata ulkomailta Suomeenkin. No, kokeilin Starlooksin Lookbookia, joka on kuin pieni kirja, sisältäen kolme 1/3-kokoista tuotetta ja käyttöohjeet. Boxi on mukavan tukeva (niin tukeva, että sillä on ihan taatusti käyttöä myöhemminkin) ja sujahtaa kivasti käsilaukkuun ja ohjeet ovat kannen sisäpuolella. Mukana oli myös alennuskuponkeja.














Kokoelman nimi on, kuten näkyy, Resort Edition ja se sisälsi periaatteessa neljä tuotetta, eli huulupunan, luomivärin (joka oikeasti kyllä näytti täysikokoiselta), ja paletin, jossa on poskipuna ja korostusväri, molemmat poskilla erittäin nättejä, samoin kuin voidemainen luomiväri, joka pysyi minun rasvaisilla luomillani aika hyvin! Impressed...!

Jos alkoi kiinnostaa, niin omasi voit tilata täältä hintaan 19 USD posteineen.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on, ja oikeasti olin hiukan yllättynytkin laadusta, i.e. luomiväri ei ollut pelkkää rasvaa ja huulipuna oli enemmän - kuinka sitä nyt sanoisi - luonnollisempi huulilla jopa minun epäsuomalaisen väristä ihoani vasten, kuin tuossa kuvassa. Aika pysyväkin.

      Luulin ensisilmäykseltä poskipuna/highlighteriä luomi väriksi (voisi kyllä kokeilla itse asiassa silläkin tavalla, sillä sopinee kaikille silmäväreille vaaleasta tummaan), mutta vautsi, kun laittoi poskille, niin hyvältä näytti sekin!

      Voisin yrittää julkaista noilla tehdyn meikinkin, kunhan ehdin pohjustaa ihoni kunnolla :)

      Poista
    2. Luomiväri on tietty yhdyssana, eli korjaus ;D

      Tuolla firmalla on toinenkin boxivaihtoehto ja mahdollisesti siitäkin tulee juttua myöhemmin, jos sen päädyn hankkimaan.

      Jokatapauksessa noita voi tilata vain yhden, jos haluaa, se ei sido pidempään suhteeseen ko. firman kanssa. Just FYI.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!