keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Allure Beauty Box, toukokuu 2017

Tästä oli ihan unohtua kirjoittaa. Katsotaanpa taas, mitä punainen yllärilaatikko piti sisällään.


Aloitetaan tuolla kannen päällä lojuvasta pikkupullosta. Se on This Works -merkkinen "stressituoksu", joka sisältää laventelia, eukalyptusta ja frankinsensia. Tuoksua kuvaillaan rauhoittavaksi, raikkaaksi ja maanläheiseksi. Sen sanotaan nostavan tuoksuttelijansa mielialaa vievällä hänet trooppiselle lomamatkalle, tai saavan hänet hymyilemään, koska se tuoksuu kotitekoisille pikkuleiville (??!!!). Laventeli helpottaa ahdistunutta oloa, tutkimusten mukaan. No, aika mukava on tuoksu, en kiellä!

Kneippiä tulee joka tuutista, ihan hyvä. Tässä paketissa on mantelinkukilta tuoksuva ihoöljy. Kiva tuoksu tässäkin. Pullo on paketissa vasemmalla punertavassa pakkauksessaan.

Sen vieressä on tuubillinen Skinfix Foaming Clay Cleanseria, eli siis vaahtoavaa saviputsaria. Tuote sisältää kaoliinisavea, aaloeta, sokeriruokouutetta ja jojobaöljyä, ja lupaa puhdistaa huokosia ja jättää ihon pehmeäksi. Ei kuulemma kuivata ihoa, mutta pesee hyvin meikitkin pois aina smoky eyes -meikkiä myöten.

Sen oikealla puolella on Drunk Elephant Umbra Sheer Physical Daily Defense SPF30 -aurinkovoide, joka siis sisältää ihoa hoitavaa sinkkiä fysikaalisena aurinkosuojana. Voide näyttää valkoiselta, mutta uppoaa hyvin ihoon jättämättä valkoista jälkeä. Voide on kevyttä ja peseytyy hyvin pois.

Viimeisenä oikealla on Douccen kaunis, lilanvaaleanpunainen helmiäisluomivärinappi. Douccen magneettinappeja on tullut aiemminkin, pitäisi varmaan ostaa palettikin... Siinä on kaunis, hillitty kimalle ja sävy on Jody.

Viimeisenä on takana oleva ruusukultainen häivytyssivellin merkkiä Luxie Beauty. Sivellin on ns. cruelty-free.

2 kommenttia:

  1. Mun täytyy varmaan ruveta tosissani harkitsemaan tämän boxin tai Pink boxin tilaamista. Paljon kiinnostavampia tuotteita kuin joissakin muissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pink Boxia ei varmaankaan toimiteta Suomeen, mutta Alluren saa kyllä Shipito.com'in kautta.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!