keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Royal Ascot 2017

Noniin, nyt on tultu reissusta ja toivuttukin  - osin. Missasin lentoni maanantai-iltana, joten yövyin yhden ylimääräisen yön T5:n Hiltonin spa-hotellissa (ei mikään hassumpi kokemus, pitkästä aikaa) ja tulin eilen Pariisin kautta takaisin Baseliin.

































Valitettavasti koko asustani ei tullu totettua yhtään kuvaa, mutta yllä oli siis tuon hatun lisäksi tämä Guido Maria Kretschmerin mekki, se sama Kate Spaden Piano-clutchlaukku ja mustat nahka-avokkaat, joissa on valkoisia nuotteja (nyt en muista merkkiä, eivätkä ne ole täällä Baselissa nyt). Mekossa oli kiiltäviä partikkeleita, jotka putoilivat helisten ympäriinsä, pitää ommella uusia kiinni. Korut olivat Coeur de Lionin ja Hermesin (alla).




Kengät olivat tällaiset, mutta väritys toisin päin.

Meillä oli aika iso ja mukava seurue, kuten kuvasta näkyy! Kekkerit alkoivat jo torstaina shampanjatastingilla ja huipentuivat sunnuntaina suomalaiseen juhannuspiknikkiin, mistä kuvia seuraavassa postauksessa.

3 kommenttia:

  1. Olisi kiva nähdä asukokonaisuutesi ylläsi!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. No ne tosiaan joka vuosi ovat kesän kohokohta! Shampanjalasku baarista oli (koko seurueelle) 1400 GBP... Minä join valkoviiniä ja mies Pimm'siä (ja vettä, kun ei periaatteessa alkoholia käytä), mutta tuli siinä pari lasia shampanjaakin juotua. Huhhuh.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!