tiistai 13. kesäkuuta 2017

Haluatko runsaat hiukset?

En ny tmuista, mistä maasta reissultani ostin Lushin Big-nimisen palana myytävän hiustenhoitoaineen. Se unohtui jossakin vaiheessa jonnekin laatikon pohjille, koska luulin sen olevan jotakin hiuksiin jätettävää hoitista. En ole oikein koskaan lämmennyt noille Lushin palahoitoaineille, ja jossakin välissä jo ihmettelin, miksi sen yleensäkin ostin.


Kävin sitten Milanossa Lushissa ja päätin napata hoitoaineelle kaveriksi shampoon. Shampoon, jossa on karkeita merisuolakiteitä, sitruunaa, merivettä, merilevää, limemehua, kookosöljyä ja mm. neroli- ja mandariiniöljyjä. Purkki oli kalliihkonpuoleinen, mutta ostosta ei tarvinnut katua.




Mutta sitten tuo palahoitoaine. Jynssäsin sillä tukkaani pesun jälkeen ja ihmettelin, miksei palasta irtoa hiuksiin mitään.


Jossain vaiheessa aloin huomata, että pala olikin kulunut kuopalle toiselta puoleltaan joten kyllä siitä jotakin oli sentään hiuksiin irronnut! Tämä ahaa-elämys pisti minut miettimään, että onko joka kerta pesun jälkeen hiukset kuorrutettava sentin kerroksella hoitoainetta, vai voisiko se vähäisempinäkin määrinä toimia?

Koska hiukset kyllä tulivat kiiltäviksi ja pöyheiksi, pakko on sanoa, että kaiketi hoitoaineellakin oli osansa asiaan.

Hoitoaineen ainesosat ovat jotakuinkin samat, kuin shampoon, paitsi että siinä on hienoa merisuolaa ja niin jojoba- kuin kandelillavahaa sekä glyserolia.

Ja näillä eväillä siis syntyy niin kuohkea ja kiiltävä tukka!

3 kommenttia:

  1. Big-shampoo on mahtava! Jos sillä ei saa jättihiuksia, millään ei saa.

    VastaaPoista
  2. Nyt mun pitaa menna myos ostamaan. Tavallisesti sivuutan Lushin pikavauhtia kun voimakkaat tuoksut voi aiheuttaa migreenin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!