tiistai 6. kesäkuuta 2017

Pink Box, kesäkuu 2017

Kuten taisin aiemmassa postauksessa jo mainita, olen hiukan mennyt sekaisin näistä boxeista  - siis en ole ihan varma, että onko tämä boxi toukokuun vai kesäkuun. Mutta ei kai sillä kamalasti ole väliä?


Kurkataan nyt sisältöä silti, vaikka en ny tmitään kicksejä siitä varsinaisesti saanutkaan. Kesätavaraa.

Takana oleva beigenvärinen pussukka sisältää Kneippin Kamelia-Arganöljy -kuorinnan, jossa kuorivina partikkeleine on sokerikiteitä. Tämä hemmotteleva öljystä voiteeksi - kuorinta pehmentää ihon ja sisältää niin kamelia- kuin arganöljyjä.

Etualalla sijaitseva vaaleanvihreä tuubi on Caudalien kosteuttavaa Vineactiv - 3-in 1 -voidetta. Voide suojaa ja kosteuttaa ihoa ja sisältää korkean määrän hyaluronihappoa.

Valkoinen pullo on Doven Original 0% -deodorantti. 0% tarkoittaa sen olevan alumiiniton ja alkoholiton. Deodorantti sisältää 1/4 kosteuttavaa voidetta.

Deodorantin vieressä on matkakoko Niveal hennoille hiuksille tarkoitettua Hairmilk-shampoota. Hentojen hiusten lisäksi se sopii erityisesti kuiville ja rasittuneille hiuksille. Maitoproteiinit ja Eucerit-niminen aine hoitavat hiusta.

Oikealla ylhäällä on Veetin bikinirajalle tarkoitettuja kylmävahaliuskoja.

Bonuksena mukana oli l'Orealin Detox-kasvonaamiopussukka. Ihoa puhdistava koostumus sisältää kolmen sortin savea ja eukalyptusta. Kokeilen mielelläni!

1 kommentti:

  1. Oikein hyvä boxi. Caudalien voide vaikuttaa kiinnostavalta. Kävin googlettamassa incin, joka vaikutti ihan mainiolta (mikäli ymmärrän mitään...).

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!