tiistai 20. kesäkuuta 2017

Batiste Strength & Shine

Bongasin tuossa talvella Douglasilta tämän ennen näkemättömän kuivashampoon. Silmä ei ollut osunut siihen missään aikaisemmin, vaikka Batisten joku kuivashampoo aina kotoa (tai kodeistani) läytyykin.


Kuivashampoilta halutaan yleensä erilaisia asioita. Joku haluaa tukkansa tulevan puhtaamman oloiseksi, joku taas haluaa hiuksiinsa runsautta, joku tietynlaista tekstuuria vaikkapa kampauksen tekoon. Minullakin on erilaisia tarpeita, ja Batisten tuotteita käytän yleensä lätistyneen tukan freesaamiseen. Jos taas tahdon hiuksistani puhtaat kuivashampoolla, silloin käytän Redkenin 01:stä.


Batisten Strength & Shine lupaa vahvistavansa hiusta ja lisäävänsä kiiltoa. Totta onkin, että tämä spray ei tuo ihan sellaista mattamaisen karheata pintaa kuin Batisten muut kuivashampoot. Valkoista puuteria saa kuitenkin harjata pois ihan kuin muittenkin tuotesarjan kuivashampoiden jäljiltä (lukuunottamatta niitä tummemmille hiuksille tehtyjä versioita).

Hiusten vahvistumista luvataan sen sisältämän levoarginiinin (L-arginiini) välityksellä, mutta ei kyllä kerrota miten tämä aminohappo ulkoisesti kiinnittyy hiukseen ja vaikuttaa. Olen hiukan skeptinen. Tuskinpa se päänahastakaan hiusten juuriin imeytyy.

Kuitenkin se on kelpo kuivashampoo  - Batisten tyyliin.

1 kommentti:

  1. KIva kun satuit kirjoittamaan Batistesta, kun olisi aiheesta kysymyskin. Oletko sattumoisin koskaan kokeillut Batistelta sitä Oomph My Locks Stylist XXL Volume Sprayta tai Heavenly Volume -versiota eli kumpaakaan näistä:

    https://www.sokos.fi/fi/sokos/batiste-stylist-xxl-volume-spray-200ml

    https://www.sokos.fi/fi/sokos/batiste-kuivashampoo-heavenly-volume-200ml

    Molemmat kiinnostaisivat, mutta kun en tunne Batistea ollenkaan niin en osaa arpoa näiden välillä. Ainoa kuivashampoo, jonka olen ostanut, on se klassinen Klippoteket, joka ei oikein vakuuttanut, joten jos jompi kumpi noista olisi sinulle yhtään tuttu, suosituksia otettaisiin ilolla vastaan :)

    Tämä on myös mun mielestä tosi jännä idea firman etusivun kuvaksi, kun on hiustuotteista kysymys:

    http://www.batiste.fi/

    Siis juuri tuo, että kasvot ei liiku, mutta hiukset liikkuu. En ole ennen nähnyt tuollaista ideaa kai missään.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!