tiistai 4. heinäkuuta 2017

Allure Beauty Box, kesäkuu 2017

Juon tässä iltakaakaota vaahtokarkeilla, ja ajattelin kirjoitella tällä kertaa kesäkuun Allure-boxista.


Boxihan tulee hiukan viiveellä tänne, koska se tulee Shipiton kautta. Katsotaanpas sisältöä....


Aloitetaan alimmasta, kullanvärisestä pakkauksesta, jossa on Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primerin näyte. Meneepä kokeiluun, koska tuo on aiemminkin minua kiinnostanut. Ei vaan viitsisi heti ostaa täysikokoista, jos se ei toimikaan. Makeupalleyn arvio on 34:n arvioijan voimalla 3,9/5, joten ei mikään ihan huippu.

Sen yläpuolella on John Frieda Frizz Ease Keraflex Flexible Hold Hairspray. Kyseisen merkin tuotteet ovat aina tuntuneet aika hyviltä, joten kokeilen mielelläni.

Ylenpänä vasemmalla on kirjava pahvikotelo, jossa on ollut sen yläpuolella oleva, korallinvärinen cremelakka. Väri on kiva, mutta cremelakka....olen hiukan skeptinen, mutta pitänee kokeilla. Merkki on Deco Miami ja sävy Feeling Fuego.

Taaimmainen pussukka sisältää St. Tropez Self Tan Express Bronzing Face Sheet Maskin. Loistava keksintö käyttää arkkinaamiota pikarusketukseen! Tämä kuulemma toimii kolmessa minuutissa, eikä haise sellaiselle, kuin itseruskettavat yleensä. Rajojen välttämiseksi ylimääräinen aine kasvoilla hierotaan ihoon.

Vihreä purkki on Tata Harper Resurfacing Mask - näyte. Tällainen minulla on ollut joskus, enkä kyllä muista yhtään, miten se toimi. Pitänee uudistaa muistikuvat. Naamio lupaa kaikessa luonnollisuudessaan kuoria ihoa, poistaa ylimääräisen rasvan ja tasoittaa ihon sävyä.

Viimeisenä on pieni tuubillinen Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster -seerumia. Seerumissa on antioksidantteja (resveratroli) ja aaloeta ja se on orgaaninen.

Ihan mukava boxi!

2 kommenttia:

  1. On, todella mukava boxi. Kaikki pääsisivät mulla käyttöön:)

    VastaaPoista
  2. Oi vau mikä kaakao! Nam nam :)

    Mulla on Friedan Frizz Ease hoitoaineen muodossa ja mukavasti se silottaa ja vie sähköisyyttä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!