tiistai 25. heinäkuuta 2017

Lumene Nordic Nude Air-Light Compact Powder

Niin kauniin näköinen hopeanvärinen purkki, ihan kutsui ostamaan. Puuterikin vaikutti kämmenselälle kokeiltuna sopivan mattaavalta, joten ostin sävyn 4.


Minä ja Lumene emme ole koskaan olleet mikään yhteensopiva pari, paitsi mitä tulee siihen ilmeisimmin lopetettuun huultenrajauskynään. Minulle ne ovat toimivuudeltaan tasoa "keskinkertainen", joten yleensä en edes harkitse ostoa. Voi tietty johtua siitäkin, että Lumene oli joskus aikoinaan samaa konsernia entisen työnantajani kanssa ja tuotteista tuli joskus "yliannostus".

Ensimmäinen ongelma tuli ilmi jo paketin avattuani. Muovilla kuorrutetun vipan saa joka kerta kynsin irrottaa peilistä.


Puuteri itsessään on hienojakoista ja pitää ihon mattana  - mutta valitettavasti oksidoituu muuttuen aika oranssihtavaksi iholla. Alla juuri siveltynä ranteen sisäpuolelle.


Niin, mitä tästä sanoisin? En taida ostaa uudelleen, hyvä jos tämä sentään tulee käytettyä.

3 kommenttia:

  1. En ole tainnut kokeilla yhtäkään tuotetta Lumene uudistetuista meikkisarjoista, ei ainakaan tule heti mieleen yhtäkään. Sen mitä olen niitä jossain Citymarketissa hiplannut, niistä ei tule yhtään sellainen "pakko saada" -fiilis. Ei tuo puuterikaan hotsita nyt yhtään enempää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kletämättä tämä oli aika pettymys sitten kuitenkin. Se aiemmin ilmestynyt blurraavakin puuteri oli parempi, ei ainakaan muuttunut naamalla näin iloisen oranssiksi. Samaten ihon pinta jäi tämän puuterin kanssa hiukan jauhomaiseksi.

      Poista
  2. Lumenen tuotteet ovat mulle usein olleet pettymyksiä, mutta ihan paras koskaan käyttämäni mascara Lumenella aikoinaan oli eli Excellength vuosimallia 2009. Pari viikkoa alussa kuivahdettuaan sen parempaa ja mustempaa ei ole ollut millään merkillä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!