lauantai 22. heinäkuuta 2017

Toinen Glamlin-boxi

Ostin sitten toisenkin Glamlin-boxin, johon olin toivonut meikkijuttuja. Kivoja tuotteita paketissa olikin, katsotaanpa!





Muhkea määrä kaikkea kivaa! Aloitetaanpa vaikkapa Urban Decaysta... Merkin tuotteita oli boxissa kaksi, luomiväriprimer ja meikinkiinnityssuihke. Joku UD:n luomiväriprimer minulla on ollutkin, mutta ei varmaan juuri tätä, tämä on anti-aging -malli. Baselissa minulla on UD:n De-Slick -suihke, mutta tämä on Alla Nighter, eli kiva testata sekin!





Estée Lauderin silmämeikkipaletti oli pullollaan nudesävyjä. Tämä hyväpigmenttinen Pure Color Envy -paletti on 02 Ivory Power.




Mukana oli kaksi meikkikynää, toinen silmänrajauksiin (Shiseido, musta BK901) ja huulenrajauskynä (MAC, sävy Whirl), jonka toivoin olevan lähellä Lumenen kynää 06.


Lisäksi paketissa oli pohjustusseerumi, Absolution La Solution+CONTROLE, puhdistava seerumi, joka sisältää propolista, crajicua ja tepescohuitea, jotka puhdistavat ja hoitavat pieniä ihovaurioita ja epäpuhtauksia. Tämä seerumi jättää mattapinnan.

BareMinerals Blemish Remedy Mattifying Prep Gel pohjustaa meikin tehden ihon pinnasta sileämmän ja kiinnittää meikin.

Boxissa oli myös L'Anzan Healing Volume Thickening shampoo ja hoitoaine, Clarinsin  Gentle Exfoliating Cleanser (with orange extract) ja Clarinsin Multi-Active Nuit - sekaihon yövoide.

2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!