perjantai 7. heinäkuuta 2017

Mukavan tuntuinen halpismerkki

Manhattan on halpiskosmetiikkamerkki, jota voi ostaa mm. kosmetik4lessiltä. Sieltä minäkin hankin ensimmäiset tuotteeni, kunnes hoksasin, että kas, sitä myydään täällä Sveitsissäkin. Hyllymetreittäin! Essencen tapaan se on edullista ja toimivaa. Tässä kaksi silmämeikkijutskaa.






Minulla on tällä hetkellä suuri hinku sinertäviin luomiväreihin, vaikka en kovinkaan usein revittele juuri minkäänlaisilla luomiväreillä. Diorin silmäluomien sävyä tasoittava primeri riittää arkisin.

Tämä paletti ei ole mitään üüberpigmenttistä (kuva tosin haalistaa sävyjä hieman), pigmenttiä on juuri sopivasti kesämeikkiin. Silloin ei tarvitakaan mitään kirkuvaa sotamaalausta. Paltin nimi on Got The Blues 71W.

Sitten ripsiväri, jossa on aineksia arkipäivän suosikiksi saakka; Volcano Xtra Explosive Volume Mascara, jonka sävy on - ylläriylläri - ruskea! Sopii myöskin kesäiseen nudemeikkiin.






Iso harja, jolla on ihan hyvä levittää ainetta ripsiin. Alimmassa kuvassa toisessa silmässä on vain yksi kerros ripsaria, mutta tällä kyllä saa muhkeammatkin ripset, kun kerrostaa. Ei klumppuunnu. Otin kuvan, kun eilen lähdin töihin, joten en töissä kuitenkaan halua näyttää kovin meikatulta, eli hillitymmillä ripsillä mennään päiväsaikaan.

Onko merkki mitenkään tuttu?

4 kommenttia:

  1. Manhattanin meikkejä olen ostanut joskus Kaubamajasta Tallinnasta, Suomessa en ole niihin törmännyt. Ihan hyviä tuotteita:)

    VastaaPoista
  2. Ei ole tuttu merkki, mutta ripsarin jälki vaikuttaa hyvältä ja hylsykin on kiva.

    VastaaPoista
  3. Tulta Kosmetik4lessistä kannattaa tilata, edulliset toimituskulut. Ruskea ripsiväri on tosiaankin hyvä arkikäyttöön, koska kontrasti ihoon ei ole niin suuri. Ennen käytin aina ruskeaa, mutta viime vuosina se on unohtunut.

    Nyt lähden tästä lentokentälle, seuraavaa juttua pakkaa Berliinistä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!