sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Dr. Baumann

Eräs ystävättäreni, entinen kosmetologi, mainosti Ekopharmaa, jolla on tuotteita perioraalidermatiittiin. Nyt kun olen ollut Suomessa lomalla, ajattelin ostaa niitä kokeeksi ja tilata verkkokaupasta nimeltä Ihokeskus. Eksyin sitten katselemaan Dr. Baumannin tuotteita, linkki tässä. Kuten tavallista, en hyödy linkin klikkailusta mitään ja maksan ostokseni itse, niin tämänkin. Tässä lisää ko. merkistä:

"Taina: Pitkän kokemuksemme mukaan hoitotulokset sekä kotona että kauneushoitolahoidoissa käytettynä ovat todella hyviä. Se, että tuotteissa ei ole yleisesti allergisoivia aineita kuten hajusteita, metyyli-isotiatsolinonia tai formaldehydin vapauttajia tekee niistä turvallisia ja ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille, allergisille ja atoopikoille. Erityisesti tuotesarjan monikerrosliposomitovat mielestämme kosmetiikkamaailman aarteita."

Klikkasin sitten koriin Dr. Baumannin INTENSIVE-voiteen. Myyjän tuotekuvaus:

"Normaalin ja sekaihon hoitovoide vaativalle iholle. Sisältää muun muassa karitevoita (voipuun voi), jojobaöljyä, D-pantenolia, A-, C- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja ehkäisevät tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista. Käytetään aamuin ja illoin. 30 ml.
-Hajusteeton, ei kemiallisia säilöntäaineita.
Taina (siis myyjä, Dzinnin huomautus): Karitevoin ansiosta Sensitive for Oily and Normal Skin-voidetta hiukan jämäkämpi voide. Kosteuttaa ja hoitaa hyvin, mutta ei tunnu liian paksulta.
Öljypitoisuus 23%.
Ainesosat (INCI):
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, Simmondsia Californica Oil, Urea, Stearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sucrose Stearate, Glyceryl Stearate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Lactate, Allantoin, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Lactic Acid"


Itse voide on aika hyvä, mutta rasvaiselle/sekaiholle en voi suositella kesäkuumilla, sillä se eittämättä jää kiiltelemään. Talvella luulisin sen olevan erittäinkin hyvä, mutta en kyllä sanoisi, että sitä käytetään illoin  - voisi olla nimittäin aika sotkuista! Ainoa tarjolla oleva sävy voi olla hyvä erittäin vaaleaihoisille vain kesällä. Muuten kyllä pidän voiteesta.

Ihokeskus toimitti tilauksen mallikkaasti parin päivän sisällä, mistä kehuja!
*****
Turussa on ollut samaan aikaan, eli nyt heinäkuun lopussa Down by the laituri ja Europeade 2017 - kansantanssifestivaali, joka huipentui eilen parituntiseen kavalkadiin jokirannassa. Olin katsomassa yatävieni kanssa ja laitan muutamia kuvia huomenna. Tässä kuitenkin pieni teaser:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!