maanantai 13. huhtikuuta 2020

Milloin teit viimeksi köyhiä (tai rikkaita) ritareja?

Käsittämätöntä, miten nämä ikivanhan ohjeet välillä jäävät minultakin unholaan. Tähän ei nimittäin paljoa tarvita aikaa, eikä vaivaa. Sama onnistuu myös gluteenittomasta (valkoisesta) leivästä. Harvemmin tietty gluteenitonta tummaa tietty edes löytyy. Tämä on myös hämmennyttävän kansainvälisesti tunnettu ohje :). On se vaan niin hyvää!

Tässä köyhiä ritareita ruusunlehtihillon kanssa.


Köyhät tai rikkaat ritarit


- pullapitkon tai vaalean leivän siivuja (saa olla kuivahtanutta)
- maitoa niiden kostuttamiseen
- voita paistamiseen

Uita leipä- tai pullaviipaleet nopeasti maidossa molemmin puolin, ja paista ne pannulla voissa. Tarjoa hillon kanssa ("Köyhät Ritarit") tai kermavaahdon ja hillon kanssa ("Rikkaat Ritarit").

Namnam!

2 kommenttia:

  1. Aaahh, ihan lapsuuden ajan resepti. Söisin, mutta en voi, koska keliakia. Tosi herkulliselta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuuhan tuo ihan hyvin gluteenittomasta vaaleasta leivästäkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!