keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

NIOD NEC

NIOD on myös The Ordinarya valmistavan Deciemin "Non-invasive Options in Dermal Science" -brändi. Hiukan kalliimpi kuin The Ordinary, mutta selektiiviseen kosmetiikkaan verrattuna ihan järkeviä hintoja.

Äkkiseltään tuotteiden selaaminen voi saada suorastaan pään pyörälle kaikkine lyhenteineen ja suositeltavine kombinaatioineen. Aion nyt ja lähipäivinä kirjoitella muutamasta tuotteesta, joita voi käyttää yhdessä ja erikseen.


Kaulan iho rypistyy herkästi, ja vaikka sen alueen ryppyjen siloittamiseen en ole ikinä löytänyt parempaa voidetta kuin tämä Strivectinin voide, tulee tämä NIODin tuote hyvänä kakkosena.


NIOD NEC on yksinkertaisesti "Neck Elasticity Catalyst" ja voide itsessään on rusehtavaa geeliä, joka on pakattu perinteiseen lasiseen lääkepulloon. Pakkausta moitin.

Ainesosalista on pitkähkö aina glyseriinistä lähtien. Sen voi nähdä täältä. Voide on tahmeahkoa, vegaanista, eläintestaamatonta, gluteenitonta ja pähkinätöntä.

Aluksi moitin tuota tahmaista fiilistä, mutta siihenkin tottuu. Se kuitenkin tarraa ihon pinnalle hyvin, ja vaikka ennen käyttöä suositellaankin allergiatestiä, ei se ainakaan minulle aiheuttanut mitään. Satuin yhtenä päivänä pyyhkimään voiteen jämät sormistani silmieni alle ja silmäkulmien harakanvarpaisiin, ja totesin, että vau, sehän toimii sielläkin!

Näin parin viikon käytön jälkeen on todettava, että iho on pehmeämpi ja kimmoisampi. Tosin viikon jälkeen lisäsin siihen toisen NIODin tuotteen, josta kuulette huomenna.

50 ml maksaa valmistajan omassa verkkokaupassa 60 euroa, mutta jos hinta kirpaisee, kannattaa pitää silmällä alennusmyyntejä, joita niitäkin on ajoittain.

2 kommenttia:

 1. Olen myös miettinyt jonkinlaista lääkettä tuolle kaulan ihollle. Meillä kun perheen geeneissä näyttää tuo kaulan iho repsahtavan nopeasti. Pitääkö tuota säilyttää jääkaapissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan hyvä ratkaisu, kombona noiden muiden erillisissä postauksissa esittelemieni NIOD-tuotteiden kanssa. Tosin seuraavaksi aion taas hankkia tuota Strivectiniä. Ainakin eBaysta sitä löytää, ehkä myös Amazonista.

   NIODin tuotteita ei tarvitse säilyttää jääkaapissa.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!