perjantai 20. tammikuuta 2023

NØ no makeup

Rossmannilta löytyi sitten tällainenkin sarja, NØ no makeup. Tarvitsin happokuorinnan tämän hiukan epäonnisen mekaanisen kuorinnan sijaan. Piti sitten ostaa kokeiluun hiukan muutakin kuin se kuorinta. Näkyy olevan aika hyvä markkinointikikka laittaa tuotteen nimeen tuollainen hassu Ø-kirjain, se kun pomppaa hyllystä silmille 😆💭. Ainakin minuun osui ja upposi.

Tämä ns. clean beauty -brändi on perheomisteinen. Erikoista kyllä, perustajat ovat isä ja tytär. Tuotteet valmistetaan Saksassa - itse asiassa koko arvoketju on siellä. Tuotteet eivät sisällä silikoneja, mikromuoveja, parabeeneja, PEGejä eikä mineraaliöljyjä. Pakkaukset ovat kierrätettäviä. Firman missio on tuottaa tehokasta, hyvin siedettyä ja edullista kosmetiikkaa.


Punainen rasia vasemmalla on Hypercalm® 2-Phase Cloud Serum. Tämä olikin aika mielenkiintoinen ja todella miellyttävä seerumi, joka sisältää nimensä mukaan kaksi faasia, joten pulloa on ravistettava ennen käyttöä.


Seerumissa on 5% azelaiinihappoa, keramideja, aprikoosi- ja avokadoöljyä ja sillä on anti-inflammatorinen, antokomedogeeninen ja ihoa rauhoittava vaikutus. Minun herkästi punoittavalle ja epäpuhtauksia pukkaavalle pintakuivalle iholleni tämä on ollut todella loistava löytö.

Vihreä-valkoisen laatikon sisältämä tuote on Awake Today Eye Cream, joka sisältää peptidejä ja antioksidanttista vihreää teetä. Tuote on tuubissa ja sanoisin, että koostumukseltaan se on keskipaksua voidetta. Oikein hyvältä tuntuu sekin.

Kellanvihreä-valkoisesta laatikosta löytyy se Chemical Peeling Serum, jota alunperin lähdin hakemaan. Se sisältää 6% AHA + PHA. Maitohappo kuorii ja kosteuttaa hellästi, glukonolaktoni kuorii, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Aaloe suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Viimeisenä oikealla on Retinoid Eye Roll-on, oranssivalkoisessa pakkauksessaan. Tuote sisältää retinoidi-peptidi -yhdisteitä ja jojobaöljyä, ja sitä voi käyttää kaikkiin muihinkin juonteisiin, kuten nasolabiaalialueelle. Pidän näistä roll-on -tuotteista, joska ne nyt vaan ovat käteviä.

Jos kiinnostuit, niin Purish.com'in kautta näitä (ja monia muitakin tuotteita) saa tilattua Suomeenkin. Tavallinen postipaketti aina niin tehokkaalla DHL:llä (siis Saksan posti, joka todellakin toimii, toisin kuin eräät muut postilaitokset) maksaa vain 5,99 euroa. Tuotteet siis lähetetään Saksasta, joten mitään ylimääräistä tullirumbaa ei lähetykselle tule.

Siellä on paljon muitakin kivoja merkkejä, ja ainakin Chrome on selain, joka kääntää kielen vaikka Englanniksi, ellei Saksa taivu.

*****


Meillä sitten näkyy pukkavan lunta, yöks 😩. En jaksanut lähteä kampukselle, tosin kaikki muutkin näyttävät olevan kotitoimistoissaan tänään 💨.

2 kommenttia:

  1. Siun blogista on kiva lukea tämmöisistä tuotteista, joita ei ihan joka paikasta saa :D Piti kurkata tuo verkkokauppa, ei yhtään huono valikoima sieläkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä olen hiukan arka kirjoittelemaan yhtään "erikoisemmista" tuotteista tai brändeistä, kun aina ajattelen, etteivät ne ketään kiinnosta kun ei niitä Suomesta saa.

      Tuo azelaiiniseerumi on kyllä muuten ihan loistolöytö.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!