torstai 5. tammikuuta 2023

Pienenpieniä ostoksia Dm:stä

Yksi Dm:n (Drogeriemarkt) myymälä on tuossa kulman takana, ja menin hakemaan sieltä nästyykejä, kun pukkaa flunssaa päälle. Kaikkea muuta sitten tulikin hankittua, mutta ne nenäliinat unohtuivat kauppaan 😡. Pitää mennä aamulla sen kautta.

Kasvojeni iho on jostakin syystä ollut ihan rutikuiva. Syytin aluksi lentojen aikana vaikuttanutta koneen kuivaa ilmaa, mutta kyllähän senkin pitäisi jo olla hoidolla ohi. Täällä taas ilmankosteus on ollut ihan tapissaan, joten syy on ihan muualla.

Ostin Schaebensin edullisia naamioita, kaksi voidemaista koko kasvoille, silmänalusgeelinaamioita ja kaksi neljän annoksen pussia voidemaista huuli- ja silmänympärysnaamiota. Yhdestä on jo yksi pikkupussukka kulutettu. 

Unohdin sitten kulmageelini kotiin, tai sitten se on piiloutunut hyvin jonnekin laukun pohjille. En ole vielä ihan kaikkia tavaroitani purkanut kaappeihin. Catricen Volume & Lift -kulmamaskara ei maksanut paljoa, joten ostin sen. Hyvin pelittää. Maskarasta on vaaleampi ja väritönkin versio. Se on vedenkestävä ja myös tuuhentaa kulmia.

Samassa rytäkässä koriin lensi Essencen vedenkestävä Lash Princess. En kyllä tiedä, miksi tämän ostin, kun en varsinaisesti uutta ripsaria tarvitse, mutta siinä se nyt on.

Suomessa ennen lähtöäni lahjoitin pois puoli sangollista kynsilakkoja, niinpä niitä ei montaa jäänyt ja nekin vähät unohtuivat kotiin. Osin Essencen Happily Ever After -geelilakan (sävy CDBBR), ja Dm:n oman Trend It Up -sarjan Super Shine & Stay -lakan sävyä 730. Kaipa tuo numero on sävyn numero... Siihen vielä päällyslakka samaa sarjaa. En ole ikinä ennen huomannutkaan, että Dm:llä on tällainen oma meikkisarja.

Shampookin piti hankkia, ja ostin Speick-merkkisen palashampoon, luonnonkosmetiikkaa.

Jaa niin, oli ihan unohtua... Hoksasin alelaarissa myös Essencen Hydro Hero Primerin ja ajattelin kokeilla, josko se pelittäisi kuivalle iholle kosteuttavana tekijänä. Siinä on nimensä mukaan hyaluronihappoa ja lisänä kurkku-uutetta.

Viimeiseksi myös luonnonkosmetiikkaa, eli Alverden (myydäänkö tätä muuten Suomessa missään?) kaksi mineraalimeikkivoidetta. Tämäkin taitaa olla Dm:n oma sarja? Nämä ovat puolipeittäviä, enkä osannut päättää kumman sävyn ottaisin, niin otin molemmat, eli 01 Naturelle ja 03 Beige Rose. Ehkä laitan niistä postausta sitten kokeiltuani erikseen.

Oliko mukana mitään sinua kiinnostavaa?

Jos nyt huomenna saisi ostettua ne nenuliinat töihin mennessä 😓, eikä ostelisi alelaareista enää mitään humputuksia.

2 kommenttia:

  1. Vai nenäliinat unohtui! Sait sen sijaan paljon hyvää kosmetiikkaa. Alverdeä myydään tietääkseni Suomessa Ruohonjuurella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti heti tsekata Ruohonjuuren nettikaupan sivut, mutta sieltä löytyi vain joku Santaverde...

      Näiden Alverden tuubien kulmassa on kyllä pieni Dm:n logo, eli saattaa olla hyvinkin heidän oma brändinsä.

      Ne nästyykit ovat vieläkin kaupassa. Kävin tänään hakemassa pari lähetystä DHL:n Paketshopista ja huomasin, että tuossahan kulman takana on myös Rossman, ja menin sinne ne nenäliinat mielessäni, mutta ostinkin sitten kaikkea muuta (no, mm. kahvikapseleita ja keksejä kahvin kanssa...seliseli...).

      Vessapaperi saa kyllä nenänaluset niistellessä aika rikki :(

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!