tiistai 21. maaliskuuta 2023

Rare Beauty

Rare Beauty on Selena Gomezin kosmetiikkamerkki, joka sai nimensä hänen kolmannen studioalbuminsa (Rare, 2020) mukaan.

UK:ssa ilmestyvän Glamour-lehden artikkelissa hän paljastaa motivaattorinsa brändinsä perustamiseen (vapaa käännös):

"Tämän tuotemerkin luominen oli tapa käydä avoimia keskusteluja kauneudesta ja mielenterveydestä, ja se voi muuttaa alaa murtamalla yhdessä epärealistisia kauneusstandardeja".

Aika harvinaista, että kosmetiikalla ajatellaan voitavan vaikuttaa tällaisiin asioihin, luulisi ihan päin vastoin. 

Yritys on julkaissut nettisivuillaan Rare Impact -osiossa mielenterveysasiaa, ja näköjään he panostavat vapaaehtoiseen mielenterveystyöhön, mikä ei ole tietenkään huono rahanmenon kohde. 

Siinä missä firmat panostavat nykyään ympäristöraportteihin, tällä firmalla sivuilta löytyy Social Impact Report (sosiaalisen vaikutuksen raportti). Markkinoinnin alan ihmiset eivät todellakaan lakkaa yllättämästä minua tällä saralla...😆. Mutta asiaan...


Luuhasin Sephorassa kuluttamassa aikaani, ja löysin sieltä omasta mielestäni kivan highlighter-sävyn Rare Beautyn hyllystä. Rare Beauty Positive Light Silky Touch on highlighterin koko nimi. Silkkisen tuntuista se onkin ja levittyy hyvin iholle.

En oikein osaa tällaisia normaalisti käyttää, mutta nyt ajattelin, että opettelen, kun kerran toimistolle pitää hiukan siistiä naamaansa ja siis meikkaan enemmän kuin noina koronan alkuvuosina.


Kuva ei anna täyttä käsitystä sävystä, sillä se on mielestäni enemmän malvaan taittuva kuin mitä kuvasta näkyy. Tai ainakin sitä se on sähkövalossa. Kuva on otettu ikkunalaudalla luonnonvalossa. Sävyn nimi on Mesmerize.

Sähkövalossa se ei myöskään tuntunut niin kiiltelevän helmiäiseltä, kuin mitä se on luonnonvalossa. Mutta ehkä tämä onkin tarkoitettu iltakäyttöön?

Päiväkäytössä se saa kasvot näyttämään ihan muovimaisilta, eikä onnistu, vaikka kuinka vähäsen sitä yrittäisi tupsauttaa poskiluille.

Olen hiukan pettynyt.

Toinen harmittava asia tulee myös liiasta helmiäisestä, eli se korostaa onnistuneesti jokaikistä huokosta ja juonnetta.


Nähtäväksi jää, mitä tämän kanssa teen. Vaikka en vielä ihan olekaan valmis luovuttamaan. Ehkä keksin sille jotakin käyttöä.

Sivellin kuvissa on muuten Ecotoolsin Rose Gold -kokoelmasta, jos joku jäi ihmettelemään sitä.

4 kommenttia:

  1. Harmi ettei tämä ollut sulle kovin mieluinen :/ Olisko sävy sellainen, mitä tykkäisit käyttää luomilla luomivärinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin sitä itsekin, mutta kyllä tämä on niin helmiäisenkiiltävä, että jonkun teini-ikäisen luomilla se voisi mennäkin, mutta ei oikein tämän ikäisillä luomilla.

      Sellaisia iltatilaisuuksia on harvemmin, jossa tuota voisi highlighterinä käyttää pimeinä talvi-iltoina.

      Poista
  2. Upean näköinen highlighter, en tiedä, ehkä voisin käyttää mutta tosi on ettei tätä ihoa korostaisi kyllä tietentahtoen enempää :D liekkö tuo Rare sitten suunnattu nuoremmille, tiedä häntä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on vähän kuin kasvoille levittäisi jotain foliomaista ainetta. Kaikki pienikin epätasaisuus korostuu heti. Ei se kyllä kaupan keinovalossa näyttänyt siltä ollenkaan, mikä on harmillista.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!