maanantai 12. syyskuuta 2011

Hyvia silmanymparysvoiteita


Nyt en puhu enaa testauksesta, silla hyvia tuotteita on haettu ja kokeiltu jo vuosia, ja tassa tamanhetkisessa kaytossa olevat:

1. Skin Doctorsin Instant Eyelift on jokaisen varttuneemman naisen salainen ase silmanymparysihon ryppyja vastaan. Kun sita taputtelee silmanymparysalueelle, pitaa antaa sen kuivua ilmehtimatta, ja vips! Johan on siloinen iho valmis meikattavaksi. Haivyttaa saman tien myos turvotuksen ja silmapussit. Vaikutus kestaa noin 8 tuntia, joten ehka lahinna iltakayttoon....tai miten nyt sitten kukin. Hinta ei ole paata pyorryttavimmasta paasta. Ainakin Sokokset myyvat Suomessa talla hetkella. Kuvassa myos pumppupullo pahvipakkauksen vieressa. Ei sisalla parabeeneja.

2. iHerbista tilattu ja myos parabeeniton Now solutions'in 2 in 1 Correcting Eye Cream. Tehoaa myos tummiin silmanalusiin ja voidaan kayttaa oin/paivin. Hinta on edullinen ja pumppupullo aika suuri.

3. Goodskin Labs'in Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler. Kuten kuvasta nakyy, paljon olen kayttanyt, ja pitaisi uusi putkilo hommata. Kaytto oin/paivin. Toimii seka pitkaaikaisessa kaytossa uurteiden siloittajana, etta heti ryppyjen tayttajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!