torstai 7. elokuuta 2014

Pandakarhun unelma - toimiva silmänympärysvoide

Silmänaluset voivat joskus valvotun yön jälkeen olla aikamoinen murheenkryyni. Kirjoittelin aiemmin englantilaisesta Superdrugista löytämästäni heidän oman brändinsä silmänympärysvoiteesta, joka fysikaalisesti vaalentaa silmänympäryksiä ja sopii siis hyvin meikin alle, sillä se on aika kevyt. Postaus on täällä.

Pandateemassa kun pysytään, niin samantapainen voide, Panda's Dream löytyy korealaiselta Tonymolylta. Merkin silmävoidepuikoista on ennenkin löytynyt suosikeita, mm. tässä postauksessa esitellään yksi.

Tonymoly Panda's Dream -silmänympärysvoidepuikko.

Tämä voide on rasvaisempaa ja vahamaisempaa kuin tuo Superdrugin voide, joten näin kesällä ei ainakaan minulla pysy hyvin meikin alla, mutta talvella voisin kuvitella sen pelittävän hyvin. Nyt kesällä käytän sitä kyllä silmien alla ilman meikkiä, ja silloin se toimii tummien silmänalusten vaalentajana hyvin.

Valkoista voidetta. (kynsilakka kuvassa on muuten Essien Big Spender)




Voiteessa on viilentävä efekti, kun sitä levittää silmänympärysiholle. Vaikka se sisältää jauhettya helmeä (helmiäistä), se on kuitenkin iholla matta, mutta ehkä helmi auttaa kirkastamisefektissä? Vaikuttava aine on haloksyyli*, joka vaalentaa tummia silmänalusia.

Puikosta tykkään myös siksi, että sitä on helppo käyttää. Eikä ole kallis! Monet aasialaiset nettikaupat myyvät merkkiä. Panda's Dream -sarjasta löytyy muitakin tuotteita silmänalusille ja mm. käsivoide.

* Haloksyyli on oikeastaan vaikuttavien aineitten yhdistelmä, eikä vain yksittäinen aine. Haloksyyli imeytyy ihoon ja poistaa siitä värjääviä veripigmenttejä, joista tummat silmänaluset johtuvat. Se myös toimii ihon ärsytystä lievittävänä aineena ja saattaa myös vaikuttaa edullisesti ihon kiinteyteen ja värisävyyn.

2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!