keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Ipsy Glam Bag, heinäkuu 2019

 Tämä boxi se olikin reissussa todella kauan! Kaiken kukkuraksi se tuli Suomen-osoitteeseeni, joten kesti hiukan ennen kuin sain sen käsiini. Katsotaanpa, mitä se sisälsi.


Paljon oli taas käyttökelpoista tavaraa, ja Ipsyn mukanahan tulee aina pieni meikkipussi, joka on suhteellisen tukevaa tekoa ja kätevä esimerkiksi matkakosmetiikalle.


Meikkipussi oli tällä kertaa vihertävä ja lehtikuvioinen, ja vetimessä oli Ipsyn logo pinkillä pohjalla.


Ensin silmiin osui Pacifica Bronzer Duo Bronzed Rose, joka on Ipsylle tehty oma Limited Edition -tuote. Sävyjen nimet ovat Wild Rose ja Desert, varmaan arvaatte, kumpi on kumpi. Tuotteet ovat ruusu- ja kookosinfusoituja ja tuoksuvat myös niille. Plussana paletin takana on peili (en olisi sitä muuten heti hoksannut, ellei selosteessa olisi tätä erikseen mainittu...


Tähän teemaan sopien mukana oli Luxie Beautyn 1010 Small Contour -sivellin. Oikein oivallinen sekin juuri näitten korostusvärien levittämiseen ja häivyttämiseen.


Kuvassa on siveltimen vieressä Oseque-merkkinen käsivoide: Ultra Moisturizing Hand Cure in Black Forest of Dreamlike Fantasy. Onpas siinä nimihirviö.... Tämä korealaisen merkin käsivoide sisältää mm. jojobaöljyä ja tuoksuu ihanasti pioneilta. Toimii.


Mukana oli myös ihan mukavan kokoinen tuubillinen Murad Essential C-Cleanseria. Minulla on muuten tätä vajaa tuubillinen jossakin, ja ihan sellainen olo, etten ole siitä koskaan varmaan tänne kirjoittanutkaan. Putsarit ovat hiukan tylsiä.

Tässä on siis A-, C- ja E-vitamiineja ja se syväpuhdistaa hellästi kaikentyyppiset ihot.Paketissa oli myös yksittäinen luomivärinappi merkiltä, josta en ole koskaan kuullutkaan: Coloured Raine. Sävyn nimi on "Who, Me?" ja se on kullanhohtoinen, kuten kuvasta näkyy. Ei liian punertava eli minun makuuni sopiva ja tulee varmaan näyttämään naamalla hyvältä tuon viime postauksessa esittelemäni Jeffree Starin huulikiillon kanssa. Hyvin kaunis ja ruusukultainen folioluomiväri tämä on, eikä siitä pigmenttiä puutu. Pitääpä laittaa merkki korvan taakse.Sokerina pohjalla lähetyksessä oli myös Huda Beautyn Mauve Obsessions -paletti. Kauniita violetin- ja malvansävyjä. Saatanpa kirjoittaa tästä paletista oman postauksensa.

Mitä pidit heinäkuun Ipsystä?

3 kommenttia:

  1. Olen vähän hämmentynyt.Miten tavallisessa pienessä Ipsyssä oli Hudan paletti? ja 6 tuotetta?

    VastaaPoista
  2. Ääh tajusin jo,että ei tietysti ollut vaan ostit Hudan erikseen. Mä hetken jo mietin,että mitä ihmettä.

    VastaaPoista
  3. Ei, en ostanut. Minulla on ollut pitkään Ipsy katkolla, joten ehkä se oli siksi mukana, vaikka en tilannutkaan kuin tämän yhden Ipsyn (olin sen jälkeen vahingossa poistanut Ipsyn automaattiveloittajista PayPalissa ja homma jäi korjaamatta - asia OK niin). Joka tapauksessa siitä en maksanut. Olisiko ollut sitten joku "uuden tilaajan" lahjus?

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!