sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Allure Beauty Box

Tämä odotti minua myös Suomessa. Ei kyllä ole aavistustakaan siitä, minkä kuukauden boxi se on. Katsotaanpa kuitenkin hiukan sisältöä.


Belif-merkkinen korealainen The True Cream Aqua Bomb on entuudestaan tuttu, geelimäinen voide uppoaa ihoon helposti ja kosteuttaa hyvin sekä rauhoittaa ihoa sisältämiensä kehäkukka- ja kaurauutteiden vuoksi. Se myös tuoksuu ihanasti sitruunaruoholle.


Biobelle on ihan outo merkki minulle, ja merkiltä oli mukana arkkinaamio, joka on tehty biohajoavista kuiduista, jotka ovat peräisin kestävän kehityksen metsistä. Tämän versio on rauhoittava ja heleyttävä Blueberry & Yoghurt (#After Party), joten tämä lähtee mukanani huomenna kolmen päivän työmatkalle Prahaan, jossa on tiedossa molempina iltoina myöhään meneviä illallisia ja drinksujatkoja.


Lisää korealaista kosmetiikkaa: Mamonde Rose Water Toner on tehty orgaanisista damaskonruusuista, jotka on poimittu käsin aamunkoitossa. Sen luvataan jättävän ihon kosteutetuksi ja silkinpehmeäksi.
Derma E onkin todella tuttu merkki, mutta tätä Microdermabrasion Scrubia en ole kokeillut. Se sisältää suolakiteitä ja rypäleensiemenöljyä joilla kuollut ihosolukko saadaan hyvin pois ja ihon tekstuuri paranee.


Acure on myös tuttu merkki, ja mukana oli kätevässä roll-on -pullossa Seriously Soothing Night Oil Blue Tansy & Rose. nimensä mukaan se sisältää mm. ruusua ja marokkolaista sinistä kamomillaa, jonka sisältää sinistä, ihoa rauhoittavaa atsuleenia. Tätä muuten saapi iHerbistä noin kympillä per täysikokoinen pullo.

Hauskan sinistä öljyä.

Acuren vieressä on mielenkiintoinen meikkipuikko, eli Au Naturale Anywhere Creme Multistick in Grapefruit. Kullankimalteinen persikansävyinen korostus-poskipunapuikko, jonka sävy on aika kiva. Hylsy lienee kierrätettävää alumiinia.


Pussukassa (ei voi enää oikein sanoa, että boxissa, sillä tuotteet tulevat ihan turhankin heppoisessa muovipussukassa, mikä on pieni pettymys, koska se on todella usein jo rikki ennen kuin lähetys edes on saapunut perille) oli myös toinen kuorintatuote eli Dr. Brandt Microdermabrasion, joka kuorii ihoa sekä mekaanisesti, että kemiallisesti sisältämiensä alumiinioksidikiteiden ja maitohapon välityksellä. Tätä olen käyttänyt ennenkin ja kyllähän se toimii.


Tässä vielä tuo onneton muovipussukka. Toisívatpa nyt takaisin ne tukevat laatikot, joista oli hyötyä jälkikäteenkin!

Miltä vaikutti tuotesatsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!