torstai 24. lokakuuta 2019

Kuivuvat silmänympärykset

Taas on se aika, jolloin iho alkaa kaivata jotakin tuhdimpaa kosteutukseen. Ensimmäisenä tuntuvat reagoivan silmänympärykset, jotka ainakin minulla kaipaavat aina varsinkin yöksi jotakin rasvaisempaa voidetta pysyäkseen jotenkin säällisen näköisinä, sillä kun iho silmien alla kuivuu, minulla siihen ilmestyy tulenpunainen ja ärtynyt läiskä välittömästi.Olen joskus ollut Cliniquen All About Eyes -voiteen (varsinkin se Rich-versio) suurkuluttaja, mutta nyt hankin samalta merkiltä toisen voiteen kokeiluun. Clinique Repairwear Laser Focus lupaa korjata silmänympärysjuonteita (jos nyt mikään ihan siihen pystyy), ja tunnultaan se onkin All About Eyesin kanssa samankaltainen, hyvin miellyttävästi silmänympärysiholle liukuva, paksu voide.

Olen yrittänyt punnita, kumpi näistä on parempi. Loppusuoralla käytössä ne olevat aika lailla samanlaisia. Tämä pistää ihmettelemään, mikä oikeasti on ero, ja miksi valmistajan kannattaisi pitää kahta niin samankaltaista tuotetta markkinoilla. Mielestäni hyviä molemman, ja rasvaisempaa käyttäisin yöksi ja tämä kuvassa oleva sopii sekä päiväksi, että yöksi.

Tällä kertaa en vaivaa teitä INCI-listoilla, mutta äkkiä katsoen tämän Repairwearin pitäisi olla kosteuttavampi ja se tosiaan imeytyykin ihoon nopeammin kuin All About Eyes, jossa lienee rasvaa enemmän.

Repairweariss on paljon enemmän kasvisuutteita kuin tuossa toisessa. Joskus mietin, että ovatko nämä allergian aiheita, ehkä? Suomessahan ollaan todella allergisia monelle asialle, mitä joskus ihmettelen, eikä hyvä hygienia voi selittää tuoksuallergioita.

*****

Hieman "hengetön" postaus. Tiedän. Viimeaikoina on riittänyt kiirettä ja matkaa ja olen (taas kerran) miettinyt, että mihin  tämä blogi on matkalla. Olisiko yleisöllä mitään toivomuksia siitä? Lisää kosmetiikkaa/matkajuttuja/muuta/mitä? Toivomukset otetaan huomioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!