lauantai 2. tammikuuta 2021

Kiinnostaako kokkaus ja matkustelu?

Viimeinen lomapäivä. Tai se oli itse asiassa jo eilen. En halua vielä edes ajatella sitä meilin määrää, mikä on vastassa näin pitkän loman jälkeen maanantaina.

UK:ssa punkatessani istuin aina katsomassa kanava 4:ltä ruokaohjelmia lauantaiaamuisin. Nyt ne korvaa Hairy Bikers täällä Suomessa netin kautta. Vinkiksi vaan tälle pitkälle viikonlopulle, nyt noita Hairy Bikersien juttuja löytyy YLE:n Areenastakin! Katsoin mielenkiinnolla Route 66:n reissun ja kokkaamiset.

Kyseessä on siis kaksi karvaista äijää, jotka huristelevat moottoripyörillään milloin missäkin ja tutustuvat paikalliseen ruokakulttuuriin ja kokkailevat itsekin. Tämä sarja löytyy siis täältä.

Hairy Bikersin muodostavat Dave Myers ja Simon ("Si" tai "Kingy") King. Molempien herrojen reseptejä löytyi ennen BBC Good Foodista, mutta näköjään näitä ruokajuttuja löytyy nykyään BBC Food -kanavalta. Reseptit löytyvät heidän omalta nettisaitiltaan. Suosittelen kurkkaamaan!

Mukavaa viikonvaihdetta!

1 kommentti:

  1. Juu olen nähnyt näitä Areenassa ja on mukavaa katsottavaa. Hyvää uutta vuotta sinulle. Toivottavasti sähköpostin määrä on maltillinen.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!