tiistai 12. tammikuuta 2021

Suuret ihohuokoset?

Ennen kasvojeni ihohuokosilla oli taipumus tukkeutua, ja sitä taipumusta on hiukan vieläkin. Harvakseltaan kuitenkin nykyään enää näppyjä ilmenee, mutta niitä vähiäkin vastaan on salisyylihappo hyvä.

Nyt hankin jokin aika takaperin COSRX Two in One Poreless Power Liquidia pullollisen, ja se tuntuu myös tiukentavan ihohuokosia ihan mukavasti. 

Se myös kosteuttaa ihoa hyvin sisältämänsä hyaluronihapon, glyseriinin ja betaiinin välityksellä. Salisyylihappo kuorii ihoa, allantoiini ja pantenoli rauhoittavat sitä. Se sisältää myös sennansiemenuutetta, tarkemmin sanoen soijasennan (Cassia obtusifolia) siemenuutetta. 

Sennasta tulee ensimmäisenä mieleen ummetuslääke, ja sennaglykosideja käytetäänkin edelleenkin hoitamaan kovaa vatsaa. En tosin tiedä, saadaanko noita glykosideja juuri tästä kasvista, mutta ainakin tuo uute toiminee antioksidanttisesti, ja silläkin voi olla suotuisa vaikutus ihohuokosiin.

Tuote on ohutta ja juoksevaa "geeliä", joka tuntuu hiukan viilentävältä iholla ja meikki levittyy sen päälle hyvin ilman pohjustustakin. Sopii tällaiselle pintakuivalle sekaiholle hyvin. 

Ostin omani täältä ja olosuhteista huolimatta se tuli hyvin perille.  Myyntipaikkoja tosin lienee paljon muitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!