perjantai 8. tammikuuta 2021

Värillistä silmänalusvoidetta?

 Minä olen silmänympärysvoiteitten suurkuluttaja, myönnän. Laitan yleensä ensin seerumia, sitten voiteen ja päiväksi vielä siihen valoa heijastavia hiukkasia sisältävän värillisen voiteen peittämään tummia silmänalusia. Varmaan on auttanut vähentämään ryppyjä tämä kombo. Nyt sitten viimeksi käyttämäni sävyllinen Lieracin Diopticerne Teinte alkaa vedellä viimeisiään. Kauanpa tuosta pienestä tuubista riittikin, ja tykkäsin siitä. Siitä on postaus täällä.


Nyt sitten osuin samantapaiseen semi-selektiivisen kosmetiikan tuotteeseen, eli l'Orealin Perfect Match -silmänaluspeitevoiteeseen, jossa on hoitavia aineita mukana. Hyaluronihappo pomppasi heti ensimmäisenä silmään.





Ostin tämän Turun Wiklundilta ja valitettavasti testereitä ei ollut. Avulias myyjä kuitenkin haki niitä laatikoista, mutta minulla oli hiukan kiire, joten päädyin summanmutikassa tähän hiukan oranssihtavaan persikkaan. Tämähän on hyvä sävy kirkastamaan tummia silmänalusia. Yllä se on kuvattu varsin kalpean ranteeni sisäpuolella, joten se näyttää aika tummalta, ja tumma se voi monille suomalaisille ollakin. Minulle kuitenkin ihan passeli silmien alle, sillä iho on kasvoista tummempi kuin tuosta ranteen sisäpuolelta.

Voide antaa samettisen pinnan, eikä katoa juonteisiin. En kuitenkaan itse käytä tätä sellaisenaan, vaan laitan alle tuon saman satsin seerumia ja voidetta, sillä se pelittää hyvin. Tosin minulla on kevyempi voide päiväksi, kuin yöksi.

Mitä sinä laitat silmiesi ympärille päivin/öin? Kiinnostaisi tietää, sillä minulla se kohta kasvoista on ikuinen murheenkryyni.

Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä laitan Dermalogican Eye Stress Positivea, joka on itse asissa naamio mutta laitan sitä joka yö ja päivä tavallisen sy-voiteen tapaan. KAikki Dermalogican sy-tuotteet ovat hyviä. Uutuuksien varjoon on jäänyt Age Reversal, joka minusta on tosi hyvä.

    Päiväkäytössä pigmenttiä sisältävänä tuotteena voiteen päälle on mielestäni erittäin hyvä Dermalogican Total Eye Care. Siinä on aurinkosuojakerrointakin muistaakseni 15. Väri on sopiva ainakin minulle, ja se heijastaa valoa.

    Hairahduin hiljan ostamaan edullisemman valoa heijastavan tuotteen luonnonkosmetikkasarjasta. Huti, sillä tuote on valkoinen, valoa se heijastaa mutta valkoisuudesta tulee todella outo efekti.

    Täytynee joskus kokeilla sinun kokeilemiasi tuotteita.

    Tykkään blogistasi. Aiemmin en ole kommentoinut. Ihanaa kuluvaa vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogica on kyllä hyvä sarja, vahinko vaan, että sen ostopaikat ovat harvassa. Pitääpä pitää silmällä noita mainitsemiasi tuotteita!

      Poista
  2. Mulla ollut Kicksin geelimäinen silmänympärys voide. Tykkäsin. Muutama viikko ostin ton Perfect match oli joku beige sävy ja tykkään kyllä. Hyvin levittyy.

    VastaaPoista
  3. Olen +nelikymmpisestä saakka yrittänyt opetella silmänympärysvoiteen käyttöä mutta ei onnistu. Ihan liian työlästä levittää naamalle kahta voidetta 😂 Eli yleensä hutaisen silmänympäryksiinkin vain samaa päivä-/yövoidetta kuin muuallekin naamaan. Minusta on kiva lukea tuotearvosteluja ja yrittää vähän perehtyä vaikuttavien ainesosien toimintaaniin, mutta inhoan ihonhoidon rutiineja, niin kotona kuin kosmetologilla. Niinpä harrastan ihonhoitoa pelkästään teoreettisella tasolla. Tai no, toki voitelen sen verran ettei naama kuivuuttaan hilseile ja työpäivinä käytän kevyttä peitevoidetta. T. Eeva e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ennen tein. Nykyään vaan alkaa huomata, miten ohutta iho silmien ympärillä on, ja kun siihen vielä yhdistetään sekaiho muualla, ei voi muuta kuin sanoa, etä eri voide tarvitaan näille alueille. Iho alkaa kiristää silmien ympärillä, ellei sitä rasvaa kunnolla, ja taas jos rasvaa naamansa hartaudella muualta, se alkaa kukkia näppyjä. kevyttä hoitotuotetta siis käytän muualle kuin kaulalle ja silmien ympäryksille.

      Poista
    2. Juu epäilemättä silmänympärykset näyttäisivät paremmalta jos niitä hoitaisi. Etenkin pakkasella voivat olla aika ikävän näköiset. -eeva e

      Poista
    3. Niinpä. Minäolisin ainakin aika ruttuinen, ellen tuota naaman aluetta hoitaisi jatkuvasti seerumein ja voitein.

      Enkä minäkään oikein mikään ahkera ja paneutunut ihoni hoitaja ole :) Mutta laiska tietää hyvät tuotteet!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!