torstai 12. syyskuuta 2024

Merkillinen huultenrajaussetti

Myönnän olevani mainoksiin menevä - ainakin jossain määrässä. Nyt näin Facebookissa mainoksen tällaisesta huultenrajaussetistä, joilla pitäisi saada kestävämmät rajaukset. Mitään todellista tatuointeja vastaavaa jälkeä ne tosin tietenkään eivät tee, vaikka niitä "huulitatuointirajauksina" myydäänkin.

Kuvakaappaus: trendvaruhuset.se

Tarjolla oli seuraavat sävyt: Wine Red, Light Brown ja Dark Brown. Hankin kaksi ensinmainittua, arvellen tuon tummanruskean olevan liian tumma.


Hiukan ärjyn näköisiä ne levittimissään olivatkin. Kokeilin ensin ranteen sisäpuolelle. Siellä se ei niin haittaisi, vaikka sinne pidemmäksi aikaa jämähtäisikin. Paha juttu vaan, että muistin myöhemmin ihon olleen kuorrutettu käsivoiteella, joten seuraavana päivänä jäljet olivat liki hävinneet. Ei se voideltuun ihoon tarttunut kunnolla.

Uusi yritys puhdistetulle kämmenselälle tuotti kirkkaamman tuloksen. Rajausväriä siis käytetään puhdistetulle iholle, ja värin annetaan kuivua n. 20 minuuttia ja sitten kuoritaan väristä kalvo pois.


Kalvo lähtee, kun kynnellä rapsuttaa sitä päästä ja siitä sitten vaan vetää sen liuskana pois.


Nyt alkaa jo näyttää paremmalta! Väri pysyykin kauemman, riippuen tietty siitä, miten paljon sitä esimerkiksi puhdistuksen yhteydessä hankaa. Kuoritulla iholla se pysyy aika hyvin seuraavaankin päivään, kunhan puhdistuksen yhteydessä on hellävarainen.

Seuraavaksi kuva huulista ihan meikittömänä, tosin minulla on huulten rajat tatuoitu n. 2 1/2 vuotta sitten.


Sen verran täytyy sanoa, että tuo aine on hieman paksua/tahmeaa levitettävää, joten kannattaa pitää tuo levitin miltei pystyasennossa pintaan nähden, ellei sitten halua todella leveitä rajauksia. Tai voisihan tällä täyttää koko huulet ja sitten vaan lisätä huulikiiltoa?


Tässä ensiyrityksen tuotos. Voi vaan sanoa, että rajaus ei ollut ihan tarkin mahdollinen, parantamisen varaa on, eli jatkan harjoittelua. Tämä tehtiin tuolla sävyllä Wine Red. Päällä ei ole vielä huulipunaa, joka parantaisi asiaa. 

Näitä myydään netissä näköjään useamman brändin alla.

Täältä voit lukea lisää semi-pysyvistä huultenrajauskikoista. Varsinkin se jutun lopussa oleva itseruskettavan aineen käyttövinkki kuulostaisi ehkä tesytaamisen arvoiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!