tiistai 17. syyskuuta 2024

Vielä yksi korealainen seerumi ja jotakin kaupungilla bongattua Saksasta

Olen täällä kehunut Numbuzinin yöseerumia, ja sille onkin vaikea löytää veroista. Eikä ainakaan tuolla hinnalla. Nyt tarkastellaan toista Numbuzinin seerumia, joka minulla on nyt päiväkäytössä.

Tällä on sama numero kuin tuolla aiemmin hehkuttamallani Numbuzinin Porcelain Base-skip Tone-Up -voiteella, josta olen aiemmin kirjoitellut täällä. Tuon numeron merkitys on autuaasti mennyt minulta ohi, mutta siis nyt puhumme Numbuzin 3 Skin Softener -seerumista.

Seerumi on kirkasta, ja se sisältää mm. fermentoitua bifidolysaattia (42%, probioottista fermentoiduista maitohappobakteereista - Bifidobacterium), fermentoitua Galactomyces-filtraattia (21% - tämä ainesosa saadaan suodattamalla Galactomyces-sienen käymisliemen tuotteet, ja sen sanotaan hidastavan ihon ikääntymistä), niasiiniamidia, glyseriiniä, skvalaania, natriumhyaluronaattia, pantenolia, adenosiinia silkki- ja vuohenmaitouutetta sekä fermentoitua Alteromonasuutetta. Viimeksimainittu on  syvänmeren asukkaan, gramnegatiivisen extremofiilisen bakteerin, Alteromonasmacleodiin, fermentaatiotuotoksen uute. Se on polysakkaridi ja pystyy sitomaan hyvän määrän vettä, eli se on todella kostauttava ainesosa.

Tämä seerumi on miellyttäävä käyttää meikin alla ja se kosteuttaa ihoa todella hyvin.

Muista testaamistani Numbuzinin tuotteista voit lukea lisää täältä ja täältä. Kaikki ovat hyvinkin suositeltavia ja niitä saa mm. iHerbistä ja Suomesta Yepposta.

*****

Luffailin eilen illalla kaupungilla aikomuksenani kuvailla kaupungissa olevia, hauskoja liikennevaloja. osa kuvista on valitettavasti otettu vasta-aurinkoon ja osan kanssa (kuten tuo keltainen valo, joka viipyy vain hetken aikaa, joten on hankala kuvattava kaikenkaikkiaan) sai muuten vaan tehdä töitä, että saisi edes jonkinlaisen kuvan.

Tästä vihreästä valosta erotin mukamas naurunaaman, mutta tarkemmin katsoen siinä saattaakin olla pieni kannabiksen lehti? Bussikaistalta olisi saattanut saada henkensä uhalla paremmankin kuvan.










Näitä settejä (punainen sydän, keltainen peace-merkki ja vihreä kannabiksen lehti) olen bongannut kaupungilla ainakin kolmet. Saattaa niitä olla enemmänkin.

Tässä vielä Redditistä kaapattu liikennevalokuva. Valot ovat Pflanzin Landaussa, ja niiden lähellä on kuulemma eläintarha.

Lisää erikoisista liikennevaloista voit opiskella kuvakavalkadista, joka löytyy Deutsche Wellen sivuilta. Tekstit englanniksi.

Veikkaanpa, ettei Suomessa suvaittaisi tällaista liberaaliutta noitten valojen suhteen.

2 kommenttia:

  1. Vihreää kun valo näyttää, tulee sinun tietä käyttää, opin jo alakoulussa.
    Rakastuneet ovat tunnetusti sokeita, eli tuo punainen liikennevalosydän on varmasti paikallaan varoittamassa. Minulle ei avautunut tuon vihreän lehden ilmeisesti cannabiksen sanoma.
    Deutsche Wellen sivuilta ilmenee, että on kai kysymyksessä jonkilainen markkinointitempaus. Joka kaupungissa on Fremdenverkehrsamt eli turisti-info. Niissä on keksitty nyt laittaa mainossymbolit liikennevaloihin. Deutsche Wellen kuvissa on selityt, mistä mikin kaupunki on tunnettu. Landaussa ei kai viitata siihen, että landaulaiset olisivat kömpelöitä kuin dromedaarit ja kamelit vaan eläintarhaan. Kömpelöä ja huonosti käyttäytyvää ihmistä kutsutaan näet Trampeltier´iksi eli kameliksi. Landau on pikkukaupunki provinssisssa (n. 49 000 asukasta), mutta siellä on sentään yliopisto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat kannabislehtiliikennevalot näin Hollantiin päin mennessä, miltei rajalla Reutershagissa (jossa nuo hieman epäselvemmät kuvasin eilen vastavaloon). Olin hämmentynyt ja jotekin liitin sen siihen, että rajan takana on kannabis luvallista. Mutta sitten huomasin, että niitä on muuallakin. Outo valinta, varsinkin kun vihreitä lehtiä olisi kaikenlaisia muitakin kuvattavana.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!