lauantai 16. syyskuuta 2023

Numbuzin vol. II

Edellisestä Numbuzin-löydöstäni (vai kirjoitetaanko se Numbuz:n, kuten tämän postauksen kuvista on nähtävissä) innoittuneena päätin tutkailla muitakin brändin tuotteita. Tilasin muutaman, ja tsekataanpa tässä niistä ensimmäinen, eli Numbuzin Collagen 73% Pudding.


Tässä pakkauksessa tosiaankin lukee Numbuzin i:llä, eikä :llä, kuten tuossa brändin Porcelain Base-skip Tone Up Beige -voiteen pakkauksessa. Ihmettelen hiukan - eikä tuossa toisessa pakkauksessa tosiaankaan ole tekstin i kulunut pois, vaan se on alunperinkin ollut :, eikä i.

Tämä seerumi on pakattu pasiseen pumppupulloon ja se tosiaankin on vanukasmaista (pudding), hiukan tytisevää hyytelöä, joka levittyy ja imeytyy ihoon hyvin. Tosin siitä jää hiukan nihkeä pinta, mutta meikin alla se on ainoastaan plussaa. Nihkeys ei ole mitenkään liiallista, vaan mielestäni kielii yksinomaan hyvästä kosteutuksesta.


INCIä katsoen siinä on kosteuttavina ainesosina nimensä mukaisesti kollageenia, ja mm. glyseriiniä, ureaa, sakkaroosia, lesitiiniä, hydrolysoitua elastiinia ja hyaluronihappoa. Hydrolysoitu keratiini hoitaa ihoa ja niasiiniamidi kirkastaa ja tasapainottaa sitä. Tuotteessa on myös mm. E-vitamiinia ja peptidejä.

Vahva suositus! Geelimäinen tuote sopii joka ihotyypille, ja tätä myy ainakin iHerb. Pullo on muuten tosi iso, 50 ml, joten pidän tätä hintaansa nähden edullisena.

iHerbistä tilatessa tullit laskutetaan suoraan jo tilausta maksettaessa, jolten et joudu tekemään ylimääräisiä tulliselvityksiä ja paketti tuodaan suoraan kotiovelle, mikä on kätevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!