lauantai 2. syyskuuta 2023

Charlotte Tilburyn puuteri

Koen, että kosmetiikkaostoksissa - siis varsinkin netistä hankintoja tehdessä - tulee useasti ihan hutiostoksia, joten minusta on kiva juttu, jos tuotetta voi testata minikokoisena ensin ja vasta sen jälkeen ostaa täysikokoisen, jos näyttää sieltä, että tuote on toimiva.

Tämä pätee varsinkin hintavampaan selektiiviseen kosmetiikkaan.


Charlotte Tilburylla on minikokoja, ja katsastetaanpa tässä, miten tämän brändin Airbrush Flawless Finish -puuteri pelitti.Tämä pakkaus oli toden totta pikkuruinen, vain 3,4 g, mutta silti pakkaukseen oli ympätty peili. Sävyksi valikoitui 1 Fair/Pâle, tosin en muista, oliko tämä se ainoa, jota sai tässä minikoossa.

Ohjeessa neuvotaan tupsuttelemaan tämä kasvoille puuterisiveltimen kanssa, mutta väitän, että kumivippa saattaisi toimia paremmin, sillä vaikkakin tämä on kivipuuteri, se pölisee aika tavalla. Hienojakoistahan se on, kuten HD-puuterit yleensäkin, ja tuntuu iholla miltei voidemaiselta.


Viimeistelypuuterina tämä toimii hyvin, MUTTA mutta...

Tulos on hiukan kiiltelevän satiininen, eli että tämä näyttäisi hyvältä naamassa, pitäisi ihon lähtökohtaisesti olla ihan virheetön, ts. ei saisi olla näkyviä huokosia tai juonteita, sillä valitettavasti ainakin päivänvalossa ne vaan korostuvat. Iltameikissä tämä ehkä on ihan OK, mutta kyllä minä henkilökohtaisesti suosisin hiukan mattaavampaa puuteria ainakin päivänvalossa.

Sävy on kuitenkin hyvä, mutta toisaalta eipä tämä peitä mitään, joten sävyllä ei niin paljoa ole väliä.

Tuomio: Ei jatkoon, juurikin tuon satiinisen kiillon takia.

4 kommenttia:

 1. Aivan vasta tilasin itselleni uuden silmienrajaustussin miniversiona koska olen tympääntynyt siihen että niin paljon tuotetta jää käyttämättä jos se ei ollutkaan mieluinen. Pitäisi olla enemmän tällaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Mieluummin sitä maksaa enemmän, sillä pikkukoot ovat usein suhteessa hintavampia kuin normaalikoot. Muakin häiritsee laittaa mitään hukkaan, ja monasti esim. meikkituotteet menevät jo piloille ennen kuin ne saa loppumaan.

   Poista
 2. Hyökkäsin suorastaan heti lukemaan, kun näin otsikon, koska oon miettinyt tosi kauan tän puuterin hankintaa.

  Luulen, et mä voisin tykätä tästä tosi paljon kiillon vuoksi. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksikäs ei, jos on lähtökohtaisesti tasainen iho alla! Mulla tämä vaan päiväkäytössä tosiaan korosti virheitä, mutta iltakäytössä (jos olisi sellaisia iltajuttuja, joihin fiinimpi meikki tarvitaan) tämä tosiaan voisi toimiakin.

   Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä on lähinnä viimeistelypuuteri, eikä meikin kiinnittäjäksi tarkoitettu.

   Kokeile vaikka ensin tilata tämä miniversio CT:n EU-sivuilta?

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!