perjantai 8. syyskuuta 2023

Primerien parhaimmistoa, vai olisiko peräti paras? Plus thaikkukeittoa viime viikolta

Hupsan, tuli väliin muutama postaukseton päivä, kun viikolla on ollut ylenmääräistä härdelliä jos jostakin syystä.

Mutta tänään tsekataan aivan loistava meikinpojustustuote. Jos haet primeriltä tasoittavaa ja ihon virheitä häivyttävää vaikutusta, tämä on juuri sinua varten! Se sisältää myös ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä, hyaluronihappoa, lesitiiniä ja erilaisia kasviuutteita.


Kyseessä oleva tuote on Dior Forever Velvet Veil, ja todellakin nimensä mukaisesti se tekee ihon pinnasta samettimaisen. Meikkivoidekin pysyy sen päälle hyvin.



Tämä kävisi meikistä melkein yksinäänkin, vaikka se ei toisaalta peitä mitään. Vahva suositus, hinta taitaa olla ainoa negatiivisemman kommentin aiheuttaja. Tosin tämä on erittäin riittoisaa.

*****
Laitoin viikolla taas thaikku-katkarapusoppaa (Tom Yam). Tuli ihan älyttömän hyvää, kunhan vaan muistaisin, mitä siihen laitoin. Ainakin punaista currytahnaa, kookosmaitoa, kevätsipulia ja sieniä (joita olisi saanut olla enemmänkin), punaista chiliä, sitruunaruohoa, currynlehtiä, limemehua, kaffirlimelehtiä, galangalia, inkiväärinjuuriviipaleita ja isoja katkarapuja. Makua pyöristettiin raakasokerilla ja mahtoiko mukaan mennä hiukan kalakastikettakin?





Ihan käsittämättömän maukasta. Teen taas tänään kattilallisen, toivottavasti onnistuu yhtä hyvin. Tästä ei enää soppa parane!

6 kommenttia:

  1. Diorin primer on varmasti ihana mutta se hinta....harmi kun ovat niin kalliita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta kieltämättä on se ainoa huono puoli, mutta edullisimmillaan tämän saa täällä n. 36 eurolla.

      Poista
  2. Primer kuulostaa hyvältä, hintaa en tosin halua edes tietää.. :D Mutta olishan se ihana joskus kokeilla jotain oikeesti hintavampaa selektiivisen kosmetiikan primeria! Tän pidän siis mielessä, josko vaikka joskus kukkaro antaisi myöden ostaa testiin :)

    VastaaPoista
  3. Pohjustaja olisi tarkoitus testata jossain kohdin. Kiva oli kuulla sunkin arvio tuotteesta, kuulostaa kyllä hyvältä:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!