maanantai 4. syyskuuta 2023

Alverde ja Alterra

Tutkaillaanpa tänään hiukan kahta isoista kemppariketjuista, eli Rossmannista ja Dm:stä löytyvää luonnonkosmetiikkabrändiä ja niiden muutamaa tuotetta. 

Rossmann-ketju myy Alterra Naturkosmetik -brändiä. Näitä ylläolevia tuotteita, huulinaamiota ja huuliöljyä saa eri makuisina, mutta menekki ja suosio näyttää niillä olevan kova, kun hylly on niin usein tyhjänä. Onnistuin kesän alussa nappaamaan sieltä muutaman mukaani, ja itselleni jäivät nämä, eli mansikkainen huulinaamio ja vadelmainen huuliöljy.

Alterra Day 'n' Night Lip Mask sisältää mm. risiini-, argan- karpalonsiemen- ja auringonkukkaöljyjä, sheavoita, kasvivahoja ja -uutteita. Tämä huulinaamio toimii minusta paljon paremmin kuin Lageigen vastaava, josta on aiempi postaus täällä.

Huuliöljyistä en ole aiemmin pitänyt, mutta nyt tykästyin tähän sarjan huuliöljyyn, joka on pakattu roll-on -pulloon. Tämä ei ole kovin tahmaavaa, ja se sisältää mm. risiini-, soija-, rypäleensiemen-, oliivi-, manteli ja auringonkukkaöljyjä, E-vitamiinia ja kasvisuutteita. Oikein miellyttävä öljy, joka käy vaikka huulikiillosta.


Olen myös tykästynyt Alterran kulmakarvavahaan, tosin nyt kun kävin uusimassa neljän vuoden takaiset microbladingit kulmissani, olen vähemmän tarvinnut värillisiä kulmavahoja. Tässä on mm. jojoba- ja auringonkukkaöljyä, glyseriiniä ja kasvisuutteita, ja pitävänä aineena toimii varmaankin lähinnä  ksantaanikumi. Pitää varmaan hankkia tästä se väritön ja läpikuultava versiokin.


Dm:n Alverde Naturkosmetik on meikkipainotteisempi luonnonkosmetiikkasarja, mutta brändiltä löytyy myös hoitotuotteita. Tässä oikealla munanmuotoinen jalkavoidepala. Palassa on risiini-, kookos- ja auringonkukkaöljyjä kovetettuina maissitärkkelyksen avulla, joka auttaa tekemään iholle suojaavan kalvon. Oikein näppärä voidepala, jota ei tarvitse lukea käsimatkatavaroiden nesteisiin lentomatkaillessa.

Tuoksu tällä on limetti-echinacea.


Viimeisenä listassa on Alverden matta luomiväripaletti, 50 Rose Garden. Sävyt ovat arkimeikkiin sopivia ja tosiaan kaikki ovat mattasävyjä. Luomiväreissä on turmaliinia.

Sekä Alverden, että Alterra tuotteet ovat Natrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

2 kommenttia:

  1. Oikein tympäisee maksaa Suomessa luonnonkosmetiikasta niin paljon. Ostan itsekin Saksasta aina kassillisen noita ”oman merkin” tuotteita ja ovathan ne Laverat ja muutkin siellä niiiiin paljon edullisempia. Ja valikoima parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan!

      Suomessa vähän kaikki tuotteet maksavat - pieni markkina ja onhan se maa vähän kuin saari, kuljetuskustannuksiakin on sinne tuoduista hyödykkeistä.

      Tosin jotkut jutut ovat edullisempiakin, täällä Saksassa ovat esim. taivastelleet suomalaisia kännykkälittymien hintoja.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!