maanantai 17. lokakuuta 2011

Tanaan kirran polilla

Leikkaus ja muut syopahoidot ovat nyt ainakin jaissa  - hetkeksi. Pitaa miettia ja totuttautua asiaan  - tai sitten ei sita paivaa tule.

Onkologian ja sadehoidon yksikoitten henkilokunta alkaa kohta olla tutumpaa kuin omat lahiomaiset.

Muistin aamulla paivittaa TYKSiin taman laakityslistani, sita kun on nyt sorvattu viimeisen vuoden ajan niin tyoterveydessa, julkisella ja yksityisella puolella. Kauhistuin hiukan koko listan pituutta. Voiko tamanikainen ihminen tarvita noin monta pilleria paivassa? Suurin osa on tietty kipulaakitysta, ja kuten eilisesta edesottamuksesta peukalon kanssa voin paatella, sita ei kannata ihan heti ruveta karsimaankaan.

Leikkaus, sadehoito, sytostaatit ja hormonien dumppaus. Ei, en jaksa sita ajatellakaan nyt.

Vasynyt olo. Ei paljoa tullut nukuttua viime yona. Koiraksi aivasteli yon lapeensa, alan epailla nenapunkkia syyksi. Tai sitten makkarissa vaan on nyt polyista, kun ei naitten kasien takia saa kunnolla siivottua.

Huomasin viela tuolla polilla, etten ole muistanyt kayda sydanpolilla kontrollissa. Aika menee nopeaan. Yritan huomenna muistaa varata ajan.

Koiruuden kanssa ollaan kylla raihnainen pari: Patteja ja leikkausarpia siella sun taalla ja lappa viheltaa pumpussa molemmilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!