keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Laiskan paivan ruokaa

Piti laittaa tanaan kalaa ja jotain hienompaa lisuketta, mutta olen nukkunut muutaman yon niin huonosti, etta paadyin tahan laiskimuksen laatikkoon.

Siihen tarvitaan:

- pakastekukkakaalta ja/tai kukkakaalta
- kinkkua kuutioina/pekonia kuutioituna/ kylmasavukalaa/kanaleiketta/kalkkunaleiketta tms. (voi jattaa poiskin)
- juustoraastetta (ihan mita tahansa, sinihomejustoa tms.)
- kermaa
- valkopippuria (suolaa - se kanssa saa kylla olla hiukan varovainen, koska lihassa ja juustossa on aikalailla suolaa)

Hiukan sulaneista kaalipaloista puolen laitetaan syvaan uunivuokaan. Paalle valkopippuria (suolaa). Sitten ladotaan kerros lihaa jonka paalle juustoraaste (voit halutessasi jattaa osan juustosta kuorrutteeksi). Paalle loput kaalipalat, valkopuppuria (suolaa) ja kerma.

Annetaan hautua uunissafolion alla kunnes kaalit ovat sopivan pehmeita. Tassa vaiheessa voit poistaa folion, ja gratinoida paistoksen juustolla, jos haluat. Joko grillivastuksen alla tai kuumassa uunissa kauniin rusehtavaksi, mutta ala anna palaa.

Anna vahan vetaytya otettuna pois uunista ja tarjoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!