lauantai 8. lokakuuta 2011

Dzinnin tryffelit

Kun nyt sitten joulukonvehdeista rupesin puhumaan, niin tassa jaasuklaaohje.


Dzinnin Tryffelit 

Ihanat suklaakonvehdit (lapsuuden joulujen klassikkoresepti karppiversiona)


noin kymmenen annosta
2 munaa
makeutusta, siis esim. steviaa maun mukaan
1 rkl vaniljauutetta
5-6 rkl kaakaojauhetta
250 g kookosrasvaa
ripaus suolaa
5-7 tippaa piparminttuöljyä (saa mm. Japol-merkkisena luontaistuotekaupoista)


Sulata kookosrasva ja ANNA JÄÄHTYÄ (vatkautuu paremmin).
Vatkaa munat ja makeutusaine kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää vanilja ja kaakaojauhe voimakkaasti vatkaten (vatkaimella) kookosrasvaan. Yhdistä muniin (vatkaa tarvittaessa, riippuen kookoksen lämpötilasta - jäähtynyt kookosrasva tulee kuohkeaksi helpommin)
Pursota seos pieniin foliovuokiin ja anna kovettua pakastimessa.

Voi syödä suoraan pakastimesta, ns. jääsuklaana!


Ole varovainen piparmintun kanssa, sillä sitä hurahtaa helposti liikaa!


Kuva by nimimerkki "Rusko". www.karppaus.info

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!