sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Uusi asunto ja remppa-asiaa

Tuon rikkoutuneen putken remontointi olisi pitanyt alkaa jo viime viikolla, vaan kun mitaan ei kuulunut, niin en ole kylpparia viela tyhjentanyt. Sen sijaan olen kuitenkin tainnut loytaa asunnon itselleni kolmeksi kuukaudeksi. Pitaa soittaa viela vakuutusyhtiolle heti huomenna, koska sielta ei ole kunahdettukaan.

Lekalla paahan, kun eivat asiat hoidu!

Asunto on kaksio ja jopa viela ihan uusi, kalustetaan vasta huomenna. Pitaa viela kysella autopaikasta sun muusta, enka tainnut muistaa mainita koirastakaan mitaan.

Huomiseksi siis riittaa hommaa. Joululahjat on onneksi tanaan jo laitettu suurinpiirtein oordninkiin, eli niista ei tarvitse sen kummemmin murehtia, kunhan vie yhden postiin.

Jos nyt jokin hyva puoli asiassa, niin voin kaiketi pitaa pitkasta aikaa vaikkapa uudenvuodenpirskeet!

Pitaa viela maksaa kaikki laskut, katsoa, mita otan mukaan sairaalaan (lukemista, iso pussillinen klementiineja ja ostinpa pari pussillista kuivattuja omenasipsejakin  - tama vaan siksi, etta on jotain, jolla korvata sairaalamuona, jos se on syomakelvotonta).

Lapparin haluan sinne myos, mutta sita en voi ottaa heti nyt mukaan, koska en halua ihan uutta Macin lapparia jattaa vahtimatta pedinvieruspoydalle leikkauksen ajaksi.

Ehka tama tasta, mutta ei edelleenkaan olleenkaan naurata koko homma. Ehka olen huomenna hiukan viisaampi kaytannon asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!