torstai 15. joulukuuta 2011

Viikko vierahti

Noniin, nyt on sitten jo hiukan yli viikko leikkauksesta, eika mitaan suurempia ongelmia kuin vasymys ja tylsistyminen.

Tanaan taalla on juossut porukkaa aamusta lahtien. Rakennuttajan (Skanska) ja keittiokalustojen ja kaapistojen asentajia, ja nailla sitten oli varsinaista kissanhannanvetoa siita, kenen vastuulle pikku puutteet kuuluvat. Pyysin yhta naista aijista laittamaan viela vetimen eteisen kaappiin, mutta "kun ei sita oltu maaratty hanen pomonsa toimesta tekemaan, niin han ei uskalla ylittaa valtuuksiaan". Jaha.

Olin aikonut pitaa tata "laahustani" hiukan pidempaan (olisi saanut ottaa jo eilen pois), mutta vaikka se valuukin viela jonkin verran, on tuollainen pitka letku ja pussi todella hankala piilottaa minnekaan vaatteiden alle. Kavin eilen hyvassa seurassa taas Rantakertussa syomassa, ja kummasti se pussi pullotteli mekon alla. Siispa otatan sen pois huomenna.

Tasta TK-kaynnistakin piti sitten saada aikaan varsinainen revohka. Entisen osoitteeni perusteella kuulun keskustan TK:n asiakkaaksi, mutta nytpa soitinkin toiseen terveyskeskukseen, joka on siis taman asuinalueen TK. Sanoin hiukan tyhmasti asuvani tassa vaan muutaman kuukauden, jolloin hoitajan mielesta pitaisi kuitenkin menna sinne keskustan TK:een.

Mulle ei ole muuta valia, mihin keskukseen nyt menenkin, mutta pitaa olla autopaikkoja, mita keskustan TK:n liepeilla ei varsinkaan nyt jouluruuhkissa ole. Lopputulema pienen kinastelun jalkeen: Menen taman alueen TK:een.

Muistanpa taman seuraavan kerran....

Sitten hiukan iHerb-juttua. Ostin sairaalaan mukaani katevia kosteuspyyhkeita.

Kasvojen puhdistukseen, intiimihygieniaan ja jopa kasvojen kuorintaan.
Olivat oikeinkin katevia, ja INCI-listakin naytti luonnonmukaiselta. Katevia varmaan myos esim. reissussa. Eika hintakaan paata huimaa! Tuossa pienimmassa (oranssi) paketissa on kuorintaliinat yksittaispakattuja, noissa muissa on kunnolla suljettava pakkaus, josta voi vetaa liinan kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!