torstai 10. tammikuuta 2013

Timjamilla maustettua rahkamustikkapiirakkaa

Tänään teki mieli mustikkapiirakkaa. Koska minulla sattui olemaan kaksi isa muffinssia, murustelin ne pohjaksi. Muuten ohje oli mustikoita ja timjamia lukuunottamatta sama kuin persikkapaistoksen. Toisinsanoen todella helppo.

Mustikoita meni pakastepussillinen, olisiko ollut 2 1/2 dl-3 dl. Hienonnettuja timjamin lehtiä (älä käytä puumaisia osia) laitettiin mustikoiden sekaan n. 2 tl ennen mustikoiden kippaamista pohjalle. Timjami antaa mustikoille ihanan metsäisen aromin.

Käytin tällä kerralla taivaallisennpehmeän makuista kermarahkaa. Tästä ei paljoa piirakka parane!

Tarjoile mieluiten lämpimänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!