perjantai 14. marraskuuta 2014

Marraskuun LoveLula -boxi

Marraskuun LoveLula-boxin päällä komeili £25 arvoinen lahjakortti HelloFreshin palveluun.  Olen katsellut palvelua ennenkin"sillä silmällä" ja kortti olikin erittäin mieluinen. Kyseessä on siis palvelu, jonka myötä saa viikottain tiistaisin ja torstaisin "ruoka-aineboxin" resepteineen. Käsittääkseni jokin tällainen palvelu on olemassa Suomessakin? Erittäin mielelläni tätä kokeilen. Täällä esimerkkejä boxeista.




Mutta sitten ihan pääasiaan, eli LoveLula-boxiin. Mitäs sieltä löytyikään.....




Aloitetaan ylhäältä, eli paketin ainoasta näytekokoisesta tuotteesta, joka on SUTI Cleansing Balm. Iholla öljymäiseksi muuttuva, käsintehty ihonpuhdistusvoide, kertoo siitä tuoteseloste.

Alhaalla vasemmalta oikealle ensin sinivalkoisessa pakkauksessa LIVING NATURE active Manuka Honey Nourishing Hand Cream. Tuntuu todella ihanalta ja uppoa hyvin ihoon. Sisältää lehtikuusiuutetta.

Vihreävalkoisessa pakkauksessa sen vieressä  BAREFOOT SOS Face & Body Rescue Cream.  Soveltuu kuivalle ja herkälle iholle ja tuntuu myös erittäin hoitavalta. Tykkään! Imeytyy ihoon hyvin.

Oranssissa tuubissa JASON Brightening Apricot Wash. Saippuaton, vaahtoava, mieto ihon kuorinta. Valitettavasti tämä on fysikaalinen kuorintavoide, joten en voi sitä itse käyttää, eli joku saa tämän jossain vaiheessa lahjaksi. Tai sitten käytän sen vaan kropalle.

Viimeisenä Giovannin Deep Moisture Shampoo. Nyt alkaa kylppärissä olla jo aikamoinen shampoopullovaranto. Pesen yleensä tukkani kuntosalilla, jossa on siihen tarvittavat aineet, joten kotona näitä ei kulu. Mutta pannaanpa jonoon odottamaan vuoroaan. Shampoo siis sopii kuiville ja käsitellyille hiuksille ja lisää hiusten kiiltoa. Varmaankin ihan hyvä tuote!

Jasonia ja Giovannia saa myös iHerb.comista.

Paketissa olevista merkeistä saa -20% alennuksen koodilla BBNOV. Jos kiinnostuit, tilaa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!