tiistai 18. marraskuuta 2014

Ostoksia LUSHista

Kuten mainitsin, tuli käytyä Lushissa ja nyt kokeilin paria minulle aikaisemmin tuntematonta tuotetta. Ostin kaksi tuorekasvonaamiota, joita en ollut ennemmin kokeillut ja nyt testasin toista näistä. Olen aiemmin ollut varsin vakaa Catastrophe Cosmeticin käyttäjä, mutta aina pitää kokeilla jotakin uuttakin.



Brazened Honey
on muistaakseni suhteellisen uusi tulokas Lushin valikoimissa. Nimensä mukaan se tuoksuu "häpeämättömästi" hunajalle.



Tämän tekee mielenkiintoiseksi se, että se on kuoriva naamio. Kuorivina aineina toimivat entsymaattisesti tuore fenkoli, inkiväärinjuuri, persilja ja korianteri. Lisäksi siinä on jauhettua mantelinkuorta mekaaniseen kuorintaan.  Se sisältää myös antiseptisia aineita, kuten salviaa, katajanmarjaa, neilikkaa, rosmariinia ja kardemummaa sekä ihoa kirkastavia aineita (kananmuna, hunaja, limetti) ja pehmentävää manteliöljyä. Iho tuli käytön jälkeen todella pehmeäksi.

Ennen kassalle menoa nappasin vielä mukaani summanmutikassa huulikuorinta-aineen pienessä purkissa. Maku sattui olemaan Bubblegum, enkä suuriakaan tästä kuorinnasta odottanut, mutta sepä kuitenkin kirkkaasti ylitti odotukset! Eikä makukaan ollut pöllömpi. Huulista tuli todella sileät, suoosittelen!



Voisin kuvitella, että tällaisesta ihastuu varsinkin joku teinityttö ikihyviksi, joskin tehosi se kyllä minuunkin, joka olen aika kaukana teini-ikäisestä. Tuo purkan tuoksu on ihana! Vaikka en siis purkasta tykkääkään.

Ihanan sokerista pinkkiä tavaraa  - tosin kun ainesosalistaa katsoo, tällaista voisi varmaan väsätä itsekin!

PS: iHerbissä on tällä hetkellä kaikista meikeistä ja meikkivälineistä (mm. Real Techniquesin ja Ecotoolsin siveltimistä yms.) -20% aina keskiviikkoon klo 20.00 saakka Suomen aikaa. Kannattaa käydä ostoksilla!



2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!