torstai 27. marraskuuta 2014

Piparikorkkarikilpailu - oletko sinä seuraava mestari?

Tässä niin jännä kilpailu, johon varmaan moni haluaa osallistua ihan vaan hauskuuden ja upean palkinnon takia. Bloggarina en hyödy mitään tämän kutsun julkaisemisesta, mutta idea on niin hauska, että haluan jakaa sen muittenkin kanssa. Nyt leipomaan ja paras piparikorkkari palkitaan! (toivon salaa, että se olisi tämän blogin lukijoista joku). Aiempi postaus palkintona olevasta kenkämerkistä löytyy täältä. alekoodin kera.

*********

Kolmatta kertaa Boutique Freda järjestää  PIPARIKORKKARIMESTARUUS –kilpailun. Vuoden tavoitelluin mestaruus, PIPARIKORKKARIMESTARI on luovuuden ja käytännön taitavaa osaamista parhaimmillaan. 

KILPAILU        
Kilpailussa leivotaan piparitaikinasta korkokenkä. Valmistuksessa käytettävä perusraaka-aine on piparitaikina, koristeluun ja tukielementteihin saa käyttää syötäväksi soveltuvia apu-ja tukiaineita.
Vapaaehtoinen treenaus saa alkaa heti.

OSALLISTUJAT            
Kaikille avoin.

ARVIOINTIPERUSTEET
Piparikorkkarin ulkonäkö, mallin taiteellisuus ja sopusuhtaisuus.

AIKATAULU                 
Piparikorkkariteoksia saa toimittaa Boutique Fredaan viikolla 50, alkaen maanantaista 8.12.2014 – keskiviikkoon 10.12.2014  kello 12 – 18 välillä.
Jatkoon selvityvät Semifinaali Korkkarit valitaan salaisella raadilla keskiviikko-iltana, ja leipojille ilmoitetaan jatkoon pääsystä.

PALKINNOT                
PIPARIKORKKARIMESTARUUDEN 2014 haltija saa valita upeat Lola Ramona korkkarit Lola Ramonat kevään uutuusmallistosta. Myös yllätyspalkintoja!


 TUOMARISTO JA VOITTAJAN JULKISTAMINEN
Tuomaristo koostuu arvovaltaisista jäsenistä, Myllyn Paras ruokaviestintäpäällikkö Arja Elina Laine, kirjailija-toimittaja Mirva Saukkola ja kauppiatar Boutique Freda.

H-HETKI
PIPARIKORKKARIMESTARI julkistustilaisuus on
Aika torstaina 11.12.2014 kello 17.00
Paikka Boutique Freda, Fredrikinkatu 30
kuohuvan ja pipareiden kera.
Kaikki lämpimästi tervetulleita!

LISÄTIETOJA                Boutique Freda, Kauppiatar +358 50 596 3620 tai info@boutiquefreda.com.
  
PIPARIKORKKARIMESTARIT KAUTTA AIKOJEN
Vain heillä on oikeus käyttää titteliä  Piparikorkkarimestari CV:ssä ja muissa asiakirjoissa.
2013 Leena Tuisku
2012 Anne Mustajärvi 
Kuva ei liity aiempiin piparikorkkarikilpailuihin, eikä nyt tulevaan, vaan on tarkoitettu antamaan inspiraatiota. Epäilenpä, että 3D-korkkareita ei hevin piparitaikinasta kuitenkaan synny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!