perjantai 28. helmikuuta 2020

Hyvä meikinpohjustusvoide helposti kiiltelevälle iholle

Clarinsilla on hyvä meikinalusvoide, Instant Smooth Perfecting Touch, jota olen käyttänyt monta purkkia. Nyt tein Bootsille tilausta ja klikkasin vahingossa ostoskoriin sen sijasta Instant Poreless Matifying Primerin, joka ei sitten osoittautunutkaan vallan huonoksi.Vaikka nyt onkin muodissa hieman kiiltelevä iho, vaatii se kuitenkin ihan jo lähtökohtaisesti täydellisen tasaisen hipiän, millä en ainakaan minä voi kerskua. Siksi en halua ihoni näyttävän hikisen kiiltelevältä, ja lisään vain maltillisesti hehkua poskipäilleni.

Jos hakee kestävää ja kauniina pysyvää meikkiä, tässä on suositeltava pohjustustuote! Kyllä se myös häivyttää ihohuokosia, lupauksensa mukaan.

Voiteen koostumus muuttuu jännän puuterimaiseksi, kun sen levitttää iholle. Kesäaikaan se kaiketi menee sellaisenaan, mutta näin talviaikaan levitän sen alle hoitonestettä, mkä tässä tapauksessa on ollut Whamisan Original. Ilman sitä iho voi tuntua kiristelevältä. Voidetta en muuten koskaan levitä meikin alle, sillä tässä(kin) iässä meikki alkaa kiillellä alle puolen tunnin, jos sen teen. Tarvitaan jotakin rasvattomampaa kosteutusta.

Voisin käyttää tätä aina, kun tarvitaan meikkiä, joka pysyy puuteroimatta joka välissä, sillä se tuntuu hyvin toimivalta. Niin, ja tätä voi myös taputella puuterin sijasta kasvoille, jos meikkiä pitää korjailla, on armeliaampaa kuin jauhoisen puuterin lisääminen.

Onko joku muukin kokeillut?

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä❤⚘ Toivottelen sinulle mukavaa maaliskuun alkua❤⚘💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaa myös sinulle ja mukavaa karkauspäiväviikonloppua!

   Poista
 2. Millaiseksi arvioit Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touchin? Sopiiko paremmin erittäin kuivalle iholle?

  Clarins on nimenä tuttu, mutta en muista, että olisin koskaan omistanut yhtään merkin tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä olen tykännyt. Onhan se hiukan "silikonikittiä", mutta mielestäni tekee erinomaisen pohjan meikille, ja sopii kuivaihoiselle varmaan paremmin kuin tämä postauksen pohjustaja.

   Poista
 3. Clarinsilla on monia hyviä tuotteita, esim. Beauty Flash Balm on myös kuivaihoiselle oikein hyvä.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!