maanantai 3. helmikuuta 2020

Parsakaali-sinihomejuustokeitto

Olen niin kaikkien keittojen ystävä! Varsinkin talviaikaan. Eilinen ateria oli parsakaali-sinihomejuustokeittoa, ja se olikin niin hyvää, että olen suorastaan pakotettu jakamaan teillekin reseptin.



Parsakaali-sinihomejuustokeitto


2 rkl oliiviöljyä
2 sipulia hienonnettuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
450 g pakasteparsakaalta (tai tuoreita parsakaalen kukintoja)
4 dl kasvislientä
1 dl kermaa
n. 200 g sinihomejuustoa
mustapippuria
kuivattua timjamia

Kuullota sipulisilppu oliiviöljyssä kattilan pohjalla. Varo ruskistamasta! Kaada kattilaan kasvisliemi ja parsakaalennuput. Keitä parsakaali kypsäksi.

Ota kattila hellalta ja murusta sekaan sinihomejuusto. Soseuta keitto. Lisää kerma ja kuumenna (älä kiehuta enää). Mausta ja tarjoa.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!