lauantai 23. toukokuuta 2020

Toinen herkkupannu uunissa

Aiemmin postailin tästä herkkupeltiruoasta, postauksen voi lukea täältä. Tällaiset safkat ovat siitä kivoja, että pellille voi laittaa erilaisia aineita erikseen, ja ruokailijat voivat valita suosikkinsa. Minulla nämä ovat myös erittäin kasvisvoittoisia, ja nyt proteiinin lähteenä toimii yrttimarinoitu halloumijuusto. Tässä kuvat ennen uunia ja sen jälkeen:Tulivat nyt vähän väärinpäin, eli ensin lopputulos ja sitten uuniin vasta menevä setti, mutta asia varmaan ymmärretään.

Aineksina on munakoisoa, paprikaa, varsiparsakaalta ja yrttimarinoitua halloumia. Paisto 175C vajaa puoli tuntia (vahdi paistostasi, pidin grillivastusta päällä lopuksi noin 5 min). Broccolini, eli varsiparsakaali oli kevyesti höyrytetty ennen paistoa, ja koko komeus oli pirskoteltu hyvällä oliiviöljyllä ennen uuniin laittoa. Lisänä hieman suolaa ja uunijuuresmaustetta.

Olisin laittanut siihen vielä munan, mutta mies pullahtikin töistä kotiin aiemmin, kuin odotin, eli unohtui :D . Tämä oli siis hänen ilta-ateriansa ja yksi annos, josta hän vaan tuumasi, että "olipas se hyvää".

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Nam 😋 Minäkin hurahdin näihin uunipeltiruokiin. Nyt on jo pari eri versioita kokeiltu ja lisää tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on hyvä homma se, että jos syöjiä on useampi, niin jokainen voi valita sen, mitä syö (tietty sillä oletuksella, että on tarpeeksi variaatiota uunipellillä). Vinkkejä erilaisista komboista otetaan vastaan!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!