Täytetyt paprikat
2-3 paprikaa
n. 1 dl keitetttyä (puuro)riisiä
250 g jauhelihaa
3 tl savupaprikajauhetta
1/2 rasiaa Créme Boujour - tuorejuustoa (pekoni & sipuli)
mustapippuria, suolaa, sipulijauhetta
Emmental-raastetta
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää riisi, mausteet ja tuorejuusto. Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenet ja täytä seoksella. Ripottele päälle juustoraastetta ja laita n. 175 C uuniin, olisiko noin puoleksi tunniksi.
Täytettä olisi riittänyt varmaan vielä yhdelle paprikalle, mutta se oli niin hyvää, että söin osan sellaisenaan.
No nyt näyttää taas tosi hyvältä! Kiitos vinkistä!
VastaaPoistaTuo tuorejuusto toi täytteeseen todella makua!
PoistaPitää kyllä iteki kokeilla näitä joskus!
VastaaPoista