keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Bank holiday, synttärit ja pitkiä työpäiviä

Mihin tämäkin viikko on mennyt!? Ollaan jo keskiviikossa. Maanantaina tosin oli kesäkuun bank holiday ja eilen täytin vuosia. Joskaan niitä ei tarvitse erikseen juhlistaa, koska miehen keskimmäinen lapsenlapsi on syntynyt samana päivänä, joten yleensä Naantalissa on tiedossa kutsut.

Siellä olimme eilen siis istumassa puutarhassa ja syömässä muurinpohjalättyjä mansikoilla ja kermavaahdolla.
Nyt on ollut niin aurinkoisia päiviä, että menisin mielelläni jokirantaan paistattelemaan päivää ja juomaan pari viinilasillista, joko hyvän kirjan tai ystävien kanssa. Todennäköisesti tämän lockdownin jälkeen sama ajatus on saattanut pälkähtää pääähän monelle muullekin, joten maltan vielä mieleni. Työpäivät tuntuvat venyvän aika pitkiksi, koska teen töitä GMT-ajassa.

*****
Oletko koskaan maistanut jakkihedelmää? Tuli vaan mieleen, kun löysin sitä viime viikonloppuna Prismasta lihankorvikkeiden kylmähyllystä.


Tämä oli BBQ-maustettua ja hiukan tulista. Muuten hedelmän makua kai voisi kuvailla hiukan ananaksen kaltaiseksi, ei kuitenkaan ole niin makeaa ja mehukasta.


Se ostos päätyi taas pellille (vasemmalla alakulmassa), parsojen, broccolinin, munien ja pekonin kanssa.


Kesä on alkanut, kun villit mansikatkin tontilla kukkivat.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. En tiennyt jakkihedelmää olevan olemassakaan, vaikka olen kasvissyöjä. Pitääpä etsiä täkäläisestä Prismasta. Hyvää loppuviikkoa ja työn iloa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Että on taas kaunis ja herkullinen peltiruoka tullut uunista ulos 🥰

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!