lauantai 31. elokuuta 2024

Ikuiset suosikkimeikit

Nyt kun on tarkasteltu puutereita, ja niiden eri ainesosien merkitystä monessakin mielessä, niin siirrytäänpä hiukan kevyempään aiheeseen. Kuten sanottu, luvassa on vielä muutaman puuterituotteen lähempää tarkastelua, mutta postaus saa odottaa, kunnes ehdin yhden niistä kunnolla testailla.

Nyt katsellaan meikkeijä, jotka ovat ikisuosikkejani.



Tämä Bobbi Brownin paletti on reissannut kanssani maasta maahan, kuten kuvasta näkyy. Se on ollut ennenkin esillä tässä blogissa, enkä edes muista koska ja mistä sen olen ostanut. Pigmentit ovat edelleen hyvät, ja se on - kuten kuvasta näkyy - eniten käytetty luomiväripalettini. Voisi jopa sanoa, että miltei se ainoa, jota käytän, kun luomivärejä käytän. Pidän luonnollisesta meikistä.


Jos puhutaan ripsiväriuskollisuudesta, niin tähän Lancômen Définicils -ripsariin palaan aina lukuisten "ripsarisyrjähyppyjeni" jälkeen uudelleen. Se on nopea levittää ripsiin, erottelee ne hyvin, eikä se koskaan paakkuunnu! Ihan täydellinen ja pidentää ripsiäkin.

Mitä tulee huulimeikkeihin, minulla on kaksi huulipunasuosikkia; toinen on Clinique High Impact Lip Colour (myös Cliniquen Butter Shine käy, siinä on saatavilla sama sävy) sävyä 16 Honey Blush. Ihan täydellinen nudesävy.



Huultenrajauskynä on Bourjois Contour Edition 01 Nude Wave. Ihan loistava ja pigmenttinen. Käytin aiempina vuosina Lumenen rajauskynistä sävyä 3 Vanamo, mutta jossain vaiheessa sen valmistus lopetettiin, ja sitten kun se tuli uudelleen markkinoille, sävy oli mielestäni hiukan haalistuneempi.


Jos hiukan kirkkaampaa punaa kaipaan, niin tartun tähän Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Lip Protectant Stickiin, joka oikeastaan on sävyetty huulivoide, mutta siinä on pigmenttiä sen verran, että se käy huulipunasta. Siinä on spf15 (aurinkosuoja) ja se antaa kauniin kuultavan huulivärin, joka on kyllä ihan tarpeeksi kirkaskin. Sävy taitaa olla kirkas/puhdas punainen 02 Blush.


Tämä It Cosmeticsin Bye Bye Pores -kivipuuteri on seikkaillut tässä blogissa jo useasti ja monta niitä on vuosien varrella mennytkin. Tähän puuteriin ja sen ainesosiin paneudutaan syvemmin viimeisessä puuteripostauksessa, jonka ilmestymistä saatte vielä hiukan odottaa. Sori nuhruinen puuterirasia, tällaiset mattapintaiset pakkaukset tuhruuntuvat helposti.

Parhaimpiin meikkilöytöihin voin liittää parin vuodet testailun jälkeen myös Erborianin High Definition Radiance CC-voiteen, Baborin tehokosteuttavaan ampullipohjaan tehdyn Hydra Liquid -meikkivoiteen, ja Sisleyn Stylo Lumière silmänaluskirkastajan. Näitä tuotteita on vaikea päihittää.

Oliko joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja :) olen joskus omistanut tuon Bobbin paletin, oli hyvä vaikkakin ne ruskeat ei sillee pue minua. Lancomella on todella hyviä ripsivärejä, joskus käytin Doll Eyes? ripsaria? Diorshow oli myös pätevä. IT kivipuuteri on mutta se irtopuuteri on mulle vielä parempi. Mutta on tuokin tosi hyvä kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorshow on kyllä myös hyvä ripsiväri.

      Tuota It Cosmeticsin irtopuuteria en ole kokeillut. Vähän jäävät irtopuuterit ainakin itselläni vähäiselle käytöllä, kun kivipuuteri on niin helppo kantaa mukana.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!