lauantai 10. elokuuta 2024

Miniarvioita

Kuten ehkä muistatte, olin Suomilomilla ostoksilla Raision Myllyssä ja ostin Prismasta Essencen huulinaamion. Tämä Essence Live Life in Coral -huulinaamio tulee 19 g:n lasipurkissa, ja siinä on mm. kaakaovoita, risiiniöljyä, auringonkukansiemen- ja kandelillavahaa sekä glyseriiniä.



Itse tuote on aika tönkköä, ja tämän olisi ihan hyvin voinut puristaa puikoksikin, mutta ehkä se näyttää nätimmältä näin purkissa. Voide pehmentää huulet kyllä ihan hyvin. EDIT: Unohtui sanoa, että voiteessa on erittäin mieto piparmintun maku.


Samassa kausisarjassa on muitakin tuotteita, mutta ainakin Myllyn Prismassa ne olivat tehteet hyvin kauppansa. Kuva yllä ja kaksi kuvaa alla Essence.



Seuraavaksi NKM-merkkinen aurinkovoide, josta matkakoko tuli postissa kotiin muutamalla killingillä. Tämä Teintausgleichender Sonnenschutz saa ihon sävyn näyttämään tasaisemmalta, vaikkakaan siinä ei ole pigmenttiä - tosin tässä on kuitenkin fysikaalinen auringonsuoja sinkkioksidista. Voiteessa on myös mm. glyseriiniä, auringonkukkaöljyä ja skvalaania. Suojakerroin on 30.


Tämä olikin aika hassu voide. Ihon pinta jää tästä hiukan kuin post-it -lehtiön liimapuolen kaltaiseksi eli tähän tarttuu meikkivoide kyllä erinomaisen hyvin. Ehkä liian kuivakka minun iholleni, mutta voisin kuvitella aivan loistavaksi aurinkosuojaksi rasvaiselle iholle.


Eucerinin voiteista olen aina pitänyt, eikä tämä matkalaukun pohjalla pyörinyt Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity - päivävoide (spf15) tuottanut sekään pettymystä. Notkea emulsiovoide imeytyy ihoon hyvin ja sisältää mm. glyseriiniä, sheavoita ja natriumhyaluronaattia sekä kevyesti micaa. Tykkään.


Italialainen SkinLabo on yksi oman maansa suosituimpia kosmetiikkabrändejä. Tuotteet ovat suhteellisen edullisia ja niitä saa tilattua Suomeenkin. Jossain vaiheessa sieltä tuli mainospostia, jossa oli tarjouksia tuotteista (joko täysikokoisia tai matkakokoja), joita sai tilattua postimaksun hinnalla Suomeen..Ja minähän tilasin...

Yksi suosikeistani on SkinLabo Extralift Boost Serum, jossa on mm. resveratrolia ja rypäleistä saatuja polyfenoleja (molemmat antioksidanttisia ainesosia). Tässä on myös glyseriiniä, matriumhyaluronaattia ja rauhoittavaa ja kosteuttavaa allantoiinia.

Itse tuote on hieman sameaa geeliä, joka tuntuu hyvin kosteuttavalta, ja menee hyvin meikin alle.


Isana on kemppariketju Rossmannin oma brändi. Hankin taannoin brändin Overnight Moisture -seerumin, jossa on 5% niasiiniamidia ja 5% glyseriiniä, ja hyvin tuntuu pelittävän yövoiteen alla tämä. Tässä on myös kosteuttavaa ksylitolia, maitohappoa ja antioksidanttista rypäleuutetta.

Oliko joukossa jotakin, joka herätti erityisesti kiinnostuksesi?

5 kommenttia:

  1. Miniarvioita on mukava lukea :) essencen huulimaski näyttää kivalta mutta minun painajaiselta :) en saisi käytettyä tuotetta joka pitää tonkia pois spaattelilla, mitenkähän kun tuotetta on enää vähän jäljellä...tuo kokoelma oli hyvin myyny täälläkin, itse en sitä ostanut. Aika kiva kun nyt olen päässyt kärryille miten kokoelmat tulee tänne, Halpikseen ja Tokulle tulee samat mutta Emotioniin aina eri kokoelma ( kuten se aprikoosi highlighter ja Hello Kitty ) kun taas muissa Harley ja nyt tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Essence ei ole edes kovin notkean voidemaista vaan jopa murenevaa, joten ihmettelen tuota pakkausmuotoa. Kivalta se tosin purkissa näyttää.

      Poista
  2. On tuossa Essencen kuorinnassa vaan hurjat värit. Se voisi olla kokeilemisen arvoinen, jos sitä vielä löytyy, kun kerran toimii hyvin. Muissa voiteissa on niin paljon auringon kanssa reagoivia ainesosia, että ne jäävät kokeilematta. Sain vuosi sitten jonkinlaisen ärsytyksen auringossa kasvorasvasta, jossa oli resveratrolia ja muistaakseni myös hyaluronihappoa (mutta myös C-vitamiinia, joka sekin voi reagoida). Sen jälkeen karsin kaikki auringon kanssa reagoivat ainesosat kasvorasvoistani minimiin ja tilanne parani. -q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa harmillista, jos ihosi noin reagoi voiteitten kanssa auringossa.

      Poista
    2. Tuo Essencen huulinaamio on kyllä hintaansa nähden ihan hyvä ja toimiva.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!